DİĞER KATEGORİLER

Cemiyet’ten Akyüz’e tebrik ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce SÜ İletişim Koordinatörlüğü görevine getirilen Selman Selim Akyüz’ü ziyaret etti

İSLAM OYUNLARI 6

Konya basınının yakından tanıdığı isimlerden, sektörde uzun yıllar boyunca hizmet eden, işin hem saha hem de akademi boyutunda yer alan Selman Selim Akyüz, kısa bir süre önce Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak görevlendirilmişti.

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Selman Selim Akyüz’ü ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. KGC Başkanı Sefa Özdemir, “Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi olduğu dönemlerden bu yana tanıdığımız, sektörümüze uzun yıllar boyunca hizmet eden, işin hem akademi boyutunda hem de sahasında yer almış olan tecrübeli bir ismin Selçuk Üniversitesi İletişim Koordinatörü olarak görevlendirilmesi bizleri mutlu etti. Yeni dönemde üniversite ile medya kuruluşlarının iletişiminin daha güçlü olacağına ve bu süreçte Konya Gazeteciler Cemiyeti olarak da sektörümüzün gelişimi ve geleceği adına birlikte birçok çalışmayı yürütebileceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Selman Selim Akyüz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Omuzlarımızda yükün ne kadar ağır olduğunun farkındayız. Üniversitemiz ile Cemiyet’in ve diğer kurum ve kuruluşlar ile STK’ların iletişimini daha güçlü hale getirmek birlikte yapılabilecek çalışmaların da yolunu açacaktır. Güçlü bir iletişim oluşturabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğrafları ile son buldu.

BENZER HABERLER
19.09.2024 17:06
Bayır Diamond’dan KGC’ye ziyaret
19.09.2024 15:51
Başkan Pekyatırmacı esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
19.09.2024 15:02
Beyşehir'de üreticiler bitkisel üretimde yeni destekleme modeli hakkında bilgilendirildi
19.09.2024 15:26
Keçeciler Caddesi’ndeki yol çalışmalarının ilk etabı tamamlandı
19.09.2024 14:44
Kulu'da mısır hasadı başladı
19.09.2024 14:42
Konya Büyükşehir şehit ve gazi yakınlarını düzenli ziyaret ederek gönüllere giriyor