DİĞER KATEGORİLER

Yönetimden moral ziyareti

Konyaspor’da, zorlu Eyüpspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. Yeşil-beyazlı takımın Başkanı Ömer Korkmaz ve yöneticiler, önceki gün Kayacık'a giderek idmanı takip etti ve Teknik Direktör Ali Çamdalı ile futbolcularla görüşmeler yaptı

İSLAM OYUNLARI 6


*YÖNETİMDEN MORAL ZİYARETİ
TÜMOSAN Konyaspor’da, zorlu Eyüpspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. Önceki gün topbaşı yapan Anadolu Kartalı dünü de öğle saatlerinde yaptığı tek antrenmanla değerlendirdi. Yeşil-beyazlılarda önceki günkü idmanı yönetim de takip etti. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve yöneticiler, Kayacık'a giderek Teknik Direktör Ali Çamdalı ve futbolcularla görüşmeler yaptı. Yöneticiler, Eyüpspor maçı için takıma güvenlerini belirtti. Konyaspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da, “Başkanımız Ömer Korkmaz ile yönetim kurulu üyelerimiz, takımımızın salı günü gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret ederek Teknik Direktörümüz Ali Çamdalı ve futbolcularımızla görüştü” ifadelerine yer verildi.

*BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR
KONYASPOR’DA hazırlıkları bugün yapılacak taktik antrenmanıyla devam edecek. Yeşil-beyazlılar cumartesi günkü çalışma sonrasında ise hazırlıklarına nokta koyacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Anadolu Kartalı’nda bu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, parola mutlak galibiyet olarak belirlendi. Öte yandan TÜMOSAN Konyaspor-Eyüpspor maçı biletlerinin satışı başladı. Bilet fiyatları 100 ile 1500 TL arasında değişiyor. Anadolu Kartalı, taraftarın da desteğiyle rakibini mağlup ederek milli maç arasına moralli girmek amacında. Konyaspor yönetimi, teknik heyet ve oyuncular, taraftara çağrı yaparak güçlü bir destek istedi.

*ÇAMDALI’DAN 1.18’LİK ORTALAMA
AYRICA Konyaspor’da, Teknik Direktör Ali Çamdalı tartışmaların odağındaki isim oldu. Son olarak Trabzonspor’a 3-2 yenilen yeşil-beyazlılarda camianın çok büyük bir kesimi genç teknik adama sıcak bakmıyor. Özellikle sosyal medyada Ali Çamdalı’ya eleştiri dozları artmaya başladı. Konyaspor yönetimi ise Çamdalı ve ekibinin arkasında durarak tepkilere şimdilik göğüs geriyor. Teknik direktör olarak ilk deneyimini Konyaspor’da yaşayan ve ‘stajyer’ eleştirilerine de maruz kalan Çamdalı, geçen sezondan bugüne kadar Konyaspor’un başında 11 maça çıktı. Anadolu Kartalı, bu maçlarda 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Temsilcimiz bu maçlarda rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kalesinde 15 gol gördü. Ali Çamdalı yönetimindeki yeşil-beyazlılar, 13 puan topladı. Teknik adamlık kariyerine 1.18’lik puan ortalamasıyla giriş yapan Çamdalı, bu süreçte 2 Samsunspor galibiyeti ve 1 de Kasımpaşa galibiyeti aldı.

BENZER HABERLER
02.10.2024 15:44
TÜMOSAN Konyaspor Yönetim Kurulundan Vali İbrahim Akın’a Ziyaret
02.10.2024 15:32
Konyaspor - Eyüpspor maçını Erkan Özdamar yönetecek
02.10.2024 14:34
İsmail Aksu’ya ceza geliyor
02.10.2024 14:33
1922 Konyaspor Çankaya’ya bileniyor
02.10.2024 14:31
G. Sitya’dan destek çağrısı
02.10.2024 15:59
Yaşar Dadak madalyaları topladı!