DİĞER KATEGORİLER

TEMMUZ YOĞUN GEÇECEK

Konyaspor’da kadroyu güçlendirme adına yerli ve yabancı isimlerle görüşmeler devam ederken, imzaların Erciyes kampıyla birlikte hız kazanacağı ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetimin transfer piyasasının yüksek olması nedeniyle aceleci davranmadığı öğrenildi

İSLAM OYUNLARI 6


KONYASPOR’DA yeni sezon kadro kurma çalışmaları devam ederken, transferin ilk etap kampında hız kazanacağı öğrenildi. Alınan bilgiye göre yeşil-beyazlı transfer komitesinin havuzda bulunan yerli ve yabancı futbolcularla temaslarını sürdürdüğü, imzaların ise yeni sezon hazırlıklarının başlamasının ardından hız kazanacağı ifade edildi. 1 Temmuz Pazartesi günü Konya’da topbaşı yapacak olan Anadolu Kartalı, Kayacık Tesislerindeki bir haftalık idman programının ardından 8 Temmuz’da Kayseri Erciyes’e giderek kampa girecek. Konyaspor yönetiminin bu kampın başlamasıyla birlikte kadroyu güçlendirmek adına görüşme yapılan isimlere imza attırmayı hedeflediği öğrenildi.

RESMİ transfer döneminin 24 Haziran Pazartesi günü itibariyle başlaması ve piyasadaki futbolcu maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle yeşil-beyazlı yönetimin, yüksek bonservis ödememek adına transferde ince eleyip sık dokuyacağı ve bütçeyi zorlamadan gerekli transferleri yapmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında. Konyaspor’da, ayrılan futbolcuların yerlerini doldurmak adına transfer havuzundaki yerli ve yabancı isimlerle temasların devam ettiği ve Erciyes kampıyla birlikte imzaların art arda gelebileceği gelen bilgiler arasında. Konyaspor yönetiminin sağ beke bir yerli, bir yabancı transfer yapmayı düşündüğü, orta sahaya transfer edilen Ufuk Akyol’ın yanı sıra bir takviye daha olacağı ifade edildi. Anadolu Kartalı’nda, takımda kalması beklenen Steven Nzonzi ile de kısa sürede yeni sözleşme imzalanması bekleniyor.

KONYASPOR’DA geride kalan sezonda kiralık olarak oynayan ve takımdan ayrılan Valon Ethemi’nin yerine de Adana Demirspor’dan ayrılan Yusuf Erdoğan transfer edilirken, bu bölgeye bir takviye daha olabileceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı transfer komitesi, forvet transferinde de mevcut golcülerden biriyle yollarını ayırması halinde yabancı bir golcüyü kadroya katmayı düşündüğü bildirildi. Yeşil-beyazlıların performansından memnun kalmadığı Sambou ile yollarını ayırmayı düşündüğü ve bunun gerçekleşmesi durumunda forvete yabancı bir takviye yapacağı öğrenildi. Aksi durumda ise forvete yerli takviye olabileceği de ihtimaller arasında bulunuyor. Takımın mali durumu nedeniyle transferde istediği hamleleri yapmakta zorlanan Konyaspor yönetiminin transfer bütçesini oluşturmak adına kaynak arayışlarını sürdürdüğü ve başta isim sponsorluğu olmak üzere diğer sponsorluklardan gelecek bütçeyi transfere ayıracağı bildirildi. Konyaspor bugüne kadar stoper Josip Calusic, orta saha Ufuk Akyol ve sol kanat Yusuf Erdoğan’ı kadrosuna katarken, 10 numara mevkisi için de Melih İbrahimoğlu ile prensip anlaşmasına vardı.

BENZER HABERLER
30.06.2024 15:58
Heyecanlı ve mutluyum
30.06.2024 15:46
Oğuzhan Özyakup’tan Konyaspor açıklaması
30.06.2024 15:44
Kaya Tarakçı teknik ekibe katıldı
30.06.2024 15:40
Moussa Djenepo Konyaspor’a yakın
30.06.2024 15:10
Korkmaz: Futbol Şubemiz, gece gündüz demeden transfer çalışmalarını sürdürüyor
30.06.2024 15:08
İşitme Engelliler Erkek Milli Voleybol Takımı, dünya şampiyonu oldu!