DİĞER KATEGORİLER

Selçuk Üniversitesi’nden yeni öğrencilere özel etkinlik

Selçuk Üniversitesi, üniversiteye bu yıl yeni adım atan öğrencileri için büyük bir tanışma etkinliği düzenleyeceğini duyurdu. Üniversitenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “2024 - 2025 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma Şenliğimize bekliyoruz. Yerin hazır❗ Sen hazır mısın❓” ifadeleriyle tüm yeni öğrenciler etkinliğe davet edildi.

İSLAM OYUNLARI 6

15-16 Ekim tarihlerinde iki gün boyunca sürecek olan bu etkinlik, Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubad Yerleşkesi’nde, Alaeddin Keykubad Köşkü önünde gerçekleştirilecek.

Üniversite yönetimi tarafından organize edilen bu etkinlik, yeni öğrencilerin üniversiteye uyum sağlamalarına yardımcı olmayı ve Selçuk Üniversitesi topluluğuna hızlıca adapte olmalarını hedeflediği ifade edilirken 

İki gün sürecek olan bu dev organizasyon kapsamında öğrenciler, fakültelerini daha yakından tanıyacak, akademik kadro ve üst sınıf öğrencilerle tanışma fırsatı bulacak. Ayrıca, kampüs hayatı hakkında bilgilendirme oturumları, kulüp tanıtımları, eğlenceli oyunlar, müzik dinletileri ve çeşitli sosyal aktiviteler de etkinlik programında yer alacak.


Açık hava ekinliklerinden konserlere bir dizi etkinlik gerçekleşecek


Açık hava etkinlikleri, konserler ve sürpriz hediyelerle dolu geçecek tanışma şenliği, üniversitenin sadece akademik değil, sosyal anlamda da güçlü bir topluluk sunduğunu yeni öğrencilere hissettirmeyi amaçlayan etkinlik  kapsamında Organizasyon yetkilileri, etkinliklerin, öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları ve üniversite yaşamına daha sıcak bir giriş yapmaları adına büyük bir fırsat olacağını belirtti.


Selçuk Üniversitesi’nden öğrencilere çağrı


Üniversitenin yaptığı paylaşımda dikkat çeken "Yerin hazır❗ Sen hazır mısın❓" mesajı, etkinliğin enerjik ve dinamik havasını yansıtırken, aynı zamanda yeni öğrencilerin heyecanını da arttırıyor.

Etkinlik alanında kurulacak stantlar, öğrenci kulüpleri ve öğrenci topluluklarının tanıtımlarıyla da öğrencilerin sosyal çevrelerini genişletmelerine imkan sağlanacak. Üniversite yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilere üniversite hayatında daha aktif ve sosyal olmaları adına büyük bir katkı sağladığını vurguladı.

Alaeddin Keykubad Yerleşkesi’nde bulunan Alaeddin Keykubad Köşkü önünde gerçekleşecek etkinlik, hem Selçuk Üniversitesi'nin tarihi dokusunu hem de modern kampüs olanaklarını bir araya getiriyor. Katılımcılar için çeşitli ikramların sunulacağı etkinlikte, tanışma oyunları, yarışmalar ve eğlenceli aktivitelerle yeni arkadaşlıkların temelleri atılacak. Üniversitenin farklı birimlerinden temsilciler de alanda hazır bulunacak ve öğrencilere rehberlik edecek.

BENZER HABERLER
13.10.2024 16:34
Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi, çalışmalarını sürdürüyor
13.10.2024 15:39
Konya'da havalı hedef tabancası imal eden firma, Yusuf Dikeç pozunun ardından üretimini artırdı
13.10.2024 15:06
Konya'da banka çalışanı davul zurna eşliğinde oynayarak atılan konfetiler arasında emekli oldu
13.10.2024 14:53
Başkan Altay: “Askerlerimiz için dünyanın en modern tesislerinden birisini inşa ediyoruz”
13.10.2024 14:38
Konya’ya 3,5 Milyon dev yatırım!
13.10.2024 14:26
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasından öğrencilere giysi desteği!