DİĞER KATEGORİLER

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Konya'da Suriyelilere hastane iddiaları dezenformasyon

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Konya'da Suriyelilere özel bir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapılacağı" yönündeki iddiaların dezenformasyon olduğunu belirterek, “Böyle bir durum söz konusu değil” dedi.

İSLAM OYUNLARI 6

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç'un açıklamalarına dayanarak sosyal medyada yayılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Bakan Memişoğlu, “Bizler misafirlerimize her türlü hizmeti veririz. Ancak bunu kötü niyetle kullanan ve 5 yıl evvel il müdürümüzün söylediği birkaç ifadeyi kötü niyetli sosyal medyada arkadaşların yanlış yaptığını düşünüyorum. Böyle bir durumumuz olmadığı gibi bunu da anlamlandıramıyoruz” diye konuştu.


Memişoğlu, “Özellikle sosyal medyada 5,6 sene evvel o günkü şartlara göre söylenmiş birkaç kelimeyi dezenformasyon şeklinde, sosyal medyada yayan arkadaşlarımızın ne düşünceyle bunu yaptıklarını anlamış değilim” şeklinde konuştu.


Covid-19 salgını döneminde Türkiye’deki sağlık altyapısının ne kadar iyi olduğunu bütün dünya gördüğüne işaret eden Bakan Memişoğlu, “Biz insanlığa sağlık anlamında hizmet etmekle mükellefiz. Aynı zamanda kendi insanımızın da en iyi sağlık hizmetini almaya hakkı olduğunu ve bunu verdiğimizi belirtmek istiyorum. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar çok yaygın, ücretsiz ve altyapısı kuvvetli, insan gücü kaliteli sağlık hizmeti sunulmuyor” ifadelerini kullandı.

BENZER HABERLER
26.09.2024 16:33
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Teknoloji Hamlesi yaklaşımımızda ileri teknolojileri üretebilen bir noktaya ulaştık
25.09.2024 16:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BM'de Gazze için çağrıda bulunduğu konuşma dünya basınında
23.09.2024 10:10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel kurum ve kuruluşlar, İsrail'in katliamını engelleyecek hiçbir etkili adım atmadı
22.09.2024 16:08
AK Parti'de kongre süreci başladı: Değişim nasıl olacak?
20.09.2024 09:20
Fatih Erbakan: Milli Görüş'ü, Yeniden Refah Partisi'ni iktidara getireceğiz
19.09.2024 16:14
Bahçeli: Anayasa'nın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir