DİĞER KATEGORİLER

Renault ve Dacia’da sonbahar coşkusu!

Konya’nın ihtiyacı olan her türden otomobili müşterileriyle buluşturan Çelik Motorlu Araçlar, Renault ve Dacia marka otomobilleri eşsiz kampanyalarla gündeme getiriyor. Araç almak ve bir ‘Renault- Dacia sahibi olmanın tam zamanı’ dedirten fırsatları, Satış Müdürü Bülent Tutar anlattı. Tutar, iki markada da devam eden kampanyaların yanı sıra bazı meslek gruplarına özel indirimlerin de olduğunu ifade etti.

İSLAM OYUNLARI 6


FARKLI MODELLERDE ÇEŞİTLİ KAMPANYALAR


İlk olarak Renault marka araçlardaki kampanyaları sıralayan Tutar, yüzde sıfır faize varan kredi imkanı ve ödemede sağlanan diğer kolaylıklarla şu anda sıfır araç alımı için uygun bir zaman dilimi olduğunu aktardı. Bu kapsamda markada kampanyaya dahil modellerle ilgili bilgi veren Tutar, “Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan kampanya ile Megane Sedan modelinin tüm versiyonları perakende satın alımında 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ile sunuldu. Renault Clio’nun tüm versiyonlarında 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz fırsatı var. Megane E-Tech modelimizde de 350 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz fırsatı mevcut.” diye konuştu.


 TİCARİ MÜŞTERİ VE MESLEK GRUPLARINA ÖZGÜ AVANTAJLAR!


Ayrıca bazı meslek grubu ve ticari müşterilere özgü kampanyaları da duyuran Tutar, bu kampanyalarla ilgili ise şunları söyledi: “Megane E-Tech modelinin tüm versiyonlarında ticari müşterilere özel 500 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz fırsatıyla bir ayrıcalık tanındı. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) ve serbest meslek sahiplerine özel, kendilerinin de işlerinde oldukça kullanışlı bir sürüş deneyimi sağlayacak olan Renault hafif ticari ailesinin Kangoo Van, Trafic ve Master ailelerinin tüm versiyonlarında bir kampanyaya gidildi. Ticari müşteriler için geçerli olan bu kampanya kapsamında araçlar, 300 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz oranı ile sunuldu: Kangoo Multix modelinde ise 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı var. Eczacılara özgü bir kampanyamız dahilinde ise tüm binek araçlarında geçerli dosya masrafsız kredi ve 10 bin TL indirim fırsatı Renault Çelik bayisinde sizlerle!”


DACIA, SONBAHARI KAMPANYA İLE KUTLADI


Dacia marka tüm modellerde geçerli bir kampanyayla sonbaharın gelişini kutlayan Dacia, Çelik güvencesiyle farklı modellerdeki kampanyalarına da devam ediyor. Tüm Dacia modellerinde geçerli bir fırsattan bahseden Tutar, “Tüm modellerimizde geçerli 250 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 3,59 faiz oranı şu anda çok cazip! Ayrıca 2024 Model Yılı Jogger Extreme HYBRID 140 bg Smart Multi-Mode Otomatik 7 koltuklu (GSR2) otomobilimiz ÖTV muafiyetiyle 1 milyon 599 bin TL’den başlıyor. Diğer ÖTV muafiyeti ise Sandero Stepway Extreme Tce 90 bg CVT (GSR2) model aracımızda mevcut. Dacia’da da tüm binek araçlarda geçerli, eczacılara özel dosya masrafsız kredi ve 10 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.” diye konuştu. Tutar, kampanyalar hakkında bilgi almak isteyen herkesi Renault ve Dacia Çelik showroomuna davet etti.

BENZER HABERLER
24.09.2024 15:50
Kapsül Teknoloji Platformu’ndan gururlandıran başarı
24.09.2024 15:44
Başkan Kılca’dan Ahilik Haftası mesajı
24.09.2024 15:34
Konya'da otomobilin çarptığı bisikletli çocuk kurtarılamadı
24.09.2024 15:25
Konya'daki Suriçi Çarşısı yatırımcılarını bekliyor
24.09.2024 15:02
Aksaray'da 2. Kılıçarslan kasrında restorasyon tamamlandı
24.09.2024 14:43
Adalet Bakanı Tunç, Akşehir Adalet Sarayı'nın temel atma töreninde konuştu