DİĞER KATEGORİLER

Puan farkı kapanıyor

Süper Lig’de 9. hafta maçları tamamlanırken, Konyaspor deplasmanda Beşiktaş’a mağlup olarak sekizinci girdiği haftayı on birinci sırada tamamladı. Yeşil-beyazlılar, alt sıralardaki takımların kazanmasıyla da düşme hattına biraz daha yaklaştı

İSLAM OYUNLARI 6


TRENDYOL Süper Lig’de milli aranın ardından heyecan 9. hafta maçlarıyla devam etti. Milli ara öncesinde Eyüpspor’u mağlup ederek morallenen TÜMOSAN Konyaspor, geçtiğimiz pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, vasat bir futbol sergilediği ve savunmada çok basit hatalar yaptığı mücadeleden 2-0 mağlup ayrılarak Konya’ya eli boş döndü. Anadolu Kartalı, en az 1 puan için gittiği deplasmanda hüsran yaşayarak, sekizinci sırada girdiği 9. haftayı averajla on birinci basamakta tamamladı. Bu yenilgiyle birlikte Konyaspor’un alt sıralardaki takımlarla da puan farkı kapandı. Sıralamada yeşil-beyazlıların altında bulunan Sivasspor, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor haftayı galibiyetle kapatarak ekibimizi puan cetvelinde yakaladı.

SÜPER Lig’de orta sıralarda yer alan takımlarla düşme hattıyla makas daralırken, Konyaspor 6 puan farkla tehlike bölgesinin uzağında bulunuyor ancak çok rahat değil. Yeşil-beyazlı ekibimizin 11 puanla 11. sırada yer aldığı ligde Gaziantep FK 6, Kayserispor 5, Hatayspor 3 ve Adana Demirspor 1’er puanla düşme hattını oluşturuyorlar. Bu takımlardan Adana Demirspor haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirirken, Gaziantep FK ve Kayserispor haftayı beraberlikle kapattı. Hatayspor ise Sivas deplasmanından yenilgiyle döndü. Konyaspor, bu takımların bu hafta kazanamaması nedeniyle az da olsa teselli bulurken, orta grubu oluşturan ekiplerle ise puan farkının azalmasına engel olamadı. Öte yandan ligde Galatasaray 25 puanla liderliğini sürdürürken, Beşiktaş sahasında 3 puana uzandı ve takibini sürdürdü. Fenerbahçe ise Samsunspor deplasmanında puan kaybı yaşadı.

HAFTANIN en gollü maçı Sivasspor ile Hatayspor arasında (3-2) oynanırken, 9 karşılaşmada toplam 24 gol atıldı. Lider Galatasaray, Antalya'da 3 puanı 3 golle alarak puanını 25'e yükseltti. Haftaya ikinci sırada giren Samsunspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Taraflar sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılırken, ev sahibi puanını 19'a yükseltti. Milli ara öncesi BAY geçen sarı-lacivertliler 2 puan kaybederek 17 puana ulaştı ve haftayı 4. sırada kapattı. Beşiktaş ise Konyaspor'u konuk ederken aldığı galibiyetle 20 puana yükseldi ve ikinci sıraya yerleşti. En önemli karşılaşmalarda biri olan Trabzonspor-Başakşehir mücadelesinde gülen taraf son dakika golüyle bordo-mavililer oldu. Haftayı BAY geçen Adana Demirspor ile birlikte Kayserispor ve Hatayspor'un galibiyet hasreti sürdü.

BENZER HABERLER
22.10.2024 16:33
Sivas maça hazır
22.10.2024 16:27
Beşiktaş, Mehmet Tuğra Yeşilyurt’la profesyonel sözleşme imzaladı
22.10.2024 15:01
Gaziantep FK, 7maçtır kazanamıyor
22.10.2024 15:00
1922 Konya’da ayrılık kararı
22.10.2024 14:58
Jevtovic: Çalışmaya devam edeceğiz
22.10.2024 14:35
Sivasspor galibiyete odaklandı