DİĞER KATEGORİLER

Partilerin Seydişehir Teşkilatlarına sesleniyorum…

Partilerin Seydişehir Teşkilatlarına sesleniyorum…- Abdullah LEBLEBİCİ- Yeni Meram Gazetesi

İSLAM OYUNLARI 6

Seydişehir Belediye Başkanlığı 10 yıllık kesintisiz bir sürenin ardından CHP ye geçti. Bunun sonuçlarını parti kendi içinde değerlendirip kararlarını verecektir. İşin bu tarafında değilim. Seçimlerin hemen öncesinde İlçe Başkanı Kemalettin Atalay aradı. “Ulaştırma Bakanımız geliyor, Alacabel tüneline götüreceğiz, senin de olman gerekiyor. Bakan ile seni konuşturacağım. Malum bu konuyu gündemde tutuyorsun” dedi. Elbette, bende konuyu Sayın Bakana iletmekten memnun olurum cevabını verdim. Bakan geldi, Tünele gitmeden geri döndü. Bu durum AK parti teşkilatından ve partililerden büyük eleştiri aldı, muhalefetin de işine geldi. Her neyse bütün bunlar seçimler gibi geçmişte kaldı.
GELELİM BUGÜNE
Malum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  talimatı ile AK Parti Türkiye Buluşmaları için sahaya indi. Şehir Buluşmaları' kapsamında geçtiğimiz Cuma günü Seydişehir'e gelen Konya Milletvekili Latif Selvi vatandaşlarla buluşarak hasbihal ettiğini AK Parti Seydişehir ilçe teşkilatının bizlere gönderdiği basın açıklaması ile öğrendim. Konuyu gazetelerimizde haber yaptık, kamuoyu ile paylaştık. Sayın Latif Selvi beraberinde İl Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Hançerli, ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Seyit Harun Camiinde kılınan Cuma namazından sonra Seydi Cafe ve Uludağ caddesinde vatandaşlarla buluştuktan sonra Esnaf ve Sanatkârlar odasını ziyaret ederek Başkan İbrahim Aypar ile görüşmüş. Bahsi geçen ziyaretlere diyeceğim hiçbir şey yok.
ANCAK… AK Parti Seydişehir Teşkilatı Sayın Milletvekili Selvi’ yi basın mensupları ile bir araya getirse, ilçenin istek ve taleplerini iletsek, yani parti teşkilatı ile paslaşsak,
ÖRNEĞİN
Milletvekili Latif Selvi ile görüşme imkanımız olsaydı, İlçemiz gündeminde yer alan Alacabel Tüneli, başta karpuz ve diğer ürünlerde yaşanan sıkıntıları, Süleymaniye yolu, Yeniceköy-Üzümlü yolu, Seydişehir Bozkır karayolu, Bozkır yolu Kavşağı, ve diğer konularda beklenti ve taleplerimizi iletseydik daha verimli olmaz mıydı? Gönderilen basın açıklamasında Sayın Selvi “Dün olduğu gibi bugünde her zaman sahada ve milletimizle el ele, gönül gönüle birlikteyiz. Seydişehir'in kıymetli halkının istek ve temennilerini dinliyoruz. Seydişehir bizim için değerlidir. Şehrimize yapılacak olan hizmetlerde hükümetimizden aldığımız güçle her zaman halkımızın sorunlarının çözülmesi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diyor. Buradan öncelikle “AK Parti Seydişehir Teşkilatına sesleniyorum” bu tür programlara basını davet edin.
Talebim sadece AK parti için değil, Bütün Partiler için olduğunu da hatırlatayım.

leblebicia@gmail.com