DİĞER KATEGORİLER

Ömer Korkmaz: Çok ciddi yatırımlar yaptık

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, altyapı yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Korkmaz, “Akademimizde de çok ciddi yatırımlar yaptık. Bütün kulüplerdeki bütün kardeşlerimizi mercek altına alıp çok büyük bir organizasyon hamlesi başlattık” dedi

İSLAM OYUNLARI 6


KONYASPOR Başkanı Ömer Korkmaz, altyapı yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Korkmaz, altyapının kendileri adına çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi, “Akademimizde de çok ciddi yatırımlar yaptık. Akademilerde kısa vade 2-3 yıl oluyor. Bizlerde çok kısa vade de böyle bir süreçte gerçekten akademilerden çok güçlü oyuncuların yetiştirilebileceği bir grup yapıp hem teknik noktada hem de şu an A Takımdaki imkanlar ne ise tüm akademi takımlarımıza bunları yapmayı gayret ediyoruz. Şu anda da aslında başladık. Konya, büyük bir şehir ve futbol oldukça yaygın bir spor dalı. Çok fazla kulüp var. Bütün kulüplerdeki bütün kardeşlerimizi mercek altına alıp çok büyük bir organizasyon hamlesi başlattık. Şu an A Takımından daha fazla hassasiyetle yaklaştığım bir yer varsa orada bu çalışmaları yürütüyoruz”.

“TÜM yönetici arkadaşlarımızın da Konya'nın çocuklarına, gençlerine karşı yapılan yatırımlara iyi niyetle yaklaşması beni mutlu ediyor. Akademiye daha farklı bir heves ile bakıyorum ve ilgileniyorum. Geçmiş yıllarda uzun zamanlar yöneticilik yaptık ve akademilerde de görev aldım. O gün maddi eksikliklerden dolayı yapamadığımız her şeyi bugün yapma adına pozisyona geldik. İlerleyen zamanda akademiden çok ciddi bir grup bekliyoruz. Umarım yanılmayız”. Tesisleşme adımının bu projede en önemli kriterlerden biri olduğunun altını çizen Korkmaz, “Bizim bulunduğumuz tesisler, zaman zaman A Milli Takımımızın da kullandığı antrenmanlarını yaptığı tesisler. Gerçekten ortalamanın çok çok üzerinde bir tesisimiz var. Bunun yanına yeni bir tesis ekleyerek A Takımımızı oraya taşıyıp, mevcut tesislerimizi de akademimize ve 1922 Konyaspor takımımızın hizmetine bırakacağız. Amacımız U14 itibariyle üst grubu tesislerde antrenmanlarını yapıp oralarda kalmalarını sağlamak” dedi. 

BENZER HABERLER
19.09.2024 13:56
Sivasspor kafilesi Konya’ya hareket etti
19.09.2024 13:40
Sivasspor'da, Konyaspor maçının hazırlıkları sürüyor
19.09.2024 15:25
Ömeranlı ile Havzan protokol imzaladı
19.09.2024 12:11
A Milli Futbol Takımı'nın FIFA sıralamasında yeri değişmedi
19.09.2024 11:14
Trendyol Süper Lig'de 6. haftanın perdesi açılıyor
19.09.2024 10:37
Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, yeniden adaylığını açıkladı