DİĞER KATEGORİLER

MEGA Yaz Okulu'nda kayıtlar başladı

Meram Belediyesinin eğitim ve öğretimde örnek projesi MEGA’nın yaz okulu kayıtları başladı. Kayıtlar, 30 Haziran Pazar gününe kadar meramgelisim.com adresi üzerinden yapılabilecek. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tüm Meramlı çocukları, 14 ayrı branşta eğitimlerin verileceği MEGA Yaz Okulu’na davet etti.

İSLAM OYUNLARI 6

Meram Belediyesinin ödüllü eğitim projesi MEGA Yaz Okulu kapılarını tatilini en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocuklar için açıyor. 24 Haziran Pazartesi günü başlayan yaz okulu kayıtları 30 Haziran Pazar gününe kadar www.meramgelisim.com adresinden yapılabilecek.

YAZ OKULU İÇİN DETAYLI BİLGİLER meramgelisim.com ADRESİNDE

Meram’da ikamet eden, 8-10 ve 11-12 yaş gruplarındaki çocukların kayıt yaptırabileceği okulda 14 ayrı branşta eğitim verilecek. Oyun Temelli Blok Kodlama, Uçak Elektroniği, Elektrik Elektroniği, Yazılım Geliştirme, Yapay Zeka, Bilim ve Fen, Astronomi, Cebir, Resim, Müzik (Gitar) Atölyeleri ile Lego Kodloma, Robotik Kodlama, Akıl ve Zeka Oyunları ve Geometrik Desenler derslerinin verileceği okul 2 Temmuz Salı günü Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde start alacak. Meram Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ödemelerin online olarak kolay bir şekilde yapılabileceği bildirildi. Açıklamada ayrıca yaz okulu için detaylı bilgilere www.meramgelisim.com adresinden ulaşılabileceği ifade edildi.

BAŞKAN KAVUŞ; “TATİLDE ÇOCUKLARIMIZI, MEGA EĞİTİMLERLE DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Meram Gelişim Akademisi MEGA’nın eğitim ve öğretimde kısa zamanda adeta yeni bir çığır açtığına vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, akademinin içeriğinin her geçen gün zenginleşen dinamik bir yapıya sahip olduğunun altını çizdi. Bu özelliğinden Meram Yaz Okulu’nun da nasibini fazlasıyla aldığını belirten Başkan Mustafa Kavuş, “MEGA, her yıl 75 bin öğrencinin hayatına dokunan, eğitimlerine destek olan örnek bir proje. Eğitimin sürekliliğine olan inancımızla, yıl boyunca devam eden eğitim projelerini, etkinlikleri, yarışmaları tatil döneminde de devam ettiriyoruz. Yaz Okulu bu inancımızın bir eseri. Birbirinden önemli ve değerli branşlarda vereceğimiz eğitimle çocuklarımızın eğlenerek öğrenmesinin önünü açıyoruz. Eğitimler sayesinde yaz sonunda çocuklarımızın daha donanımlı birer birey olarak eğitim hayatlarına devam edeceklerine inanıyor, tüm Meramlı çocuklarımızı okulumuza davet ediyorum” diye konuştu.

BENZER HABERLER
28.06.2024 11:58
Nissan Qashqai: Değişti ve gelişti!
28.06.2024 11:50
KOSAM, Akredite Göçmen Çalışma Vizesi raporunu kamuoyu ile paylaştı
28.06.2024 10:43
Model Koleji öğrencisi Ahmet Berat Kara, Türkiye birincisi oldu
28.06.2024 10:04
Türkiye’de ilk olan “Barış Harekatının 50. Yılında Uluslararası Kıbrıs Sempozyumu” NEÜ’de başladı
28.06.2024 09:51
Konya ve Karaman'da mayıs ayı yağışları iki kat arttı
28.06.2024 09:33
Konya'da işçi servisi ile otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı