DİĞER KATEGORİLER

Küçükçekmece'deki sapığın kimliği belli oldu!

Küçükçekmece'deki 5 yaşındaki kıza cinsel saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırının failinin yakalandığını bildirdi. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; olayla ilgili yakalanan 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

İSLAM OYUNLARI 6
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "( Küçükçekmece'de çocuğa cinsel istismar) İlgili failin yakalandığı bilgisi bende var. Bu tip meselelere yönelik hem tavrımız hem mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir." dedi. Bir basın mensubunun, Küçükçekmece'de çocuğa cinsel istismara ilişkin sorusu üzerine Soylu, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde cinsel istismara uğrayan 5 yaşındaki çocukla ilgili hem İstanbul Valiliği hem İstanbul Emniyet Müdürlüğünün faili yakalama konusunda çalışma yaptıklarını belirtti. Bakan Soylu, "Zannediyorum bu saatler içerisinde açıklayacaklardır. İlgili fail yakalandı. Çünkü yaklaşık bu olay olduktan hemen sonra başladılar. İstanbul Valiliğimiz bir açıklama yapacaklar. Buraya girerken açıklama yapılacağı bilgisini aldım. Çocuğumuzun sağlık durumumun da iyi olduğunu biliyoruz." diye konuştu. "CİDDİ BİR BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR" Çocuğun babasıyla telefonda görüştüğünü ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade eden Soylu, "İlgili failin yakalandığı bilgisi bende var. Bu tip meselelere yönelik hem tavrımız hem mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir." ifadelerini kullandı. Soylu, olayın medeniyete ve toplumsal ahlaka uygun olmadığını, ancak toplumun kınadığı böyle durumlarla karşı karşıya kalınabildiğini, bunlarla ilgili de gerekenin yapıldığını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili bir soru üzerine Soylu, olayın tüm Türkiye'nin gözü önünde cereyan ettiğini hatırlattı. Cinsel istismar vakasında olduğu gibi bu vakada da ciddi bilgi kirliliğiyle karşı karşıya kalındığını kaydeden Soylu, saldırıya ilişkin gerekli açıklamanın yapıldığını, bunun üzerine bir yalan rüzgarı olduğunu sözlerine ekledi. KİMLİĞİ BELLİ OLDU İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Küçükçekmece'de yakalandı. 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor.
BENZER HABERLER
29.04.2024 19:33
Muğla'da traktör kazası: bir kişi hayatını kaybetti
29.04.2024 19:30
Arama çalışmalarında Korhan Berzeg'e ait yeni bulgulara ulaşıldı
29.04.2024 16:43
İnek otlattığı esnada yılan sokan kadın öldü
29.04.2024 16:30
Balıkesir’de 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı
29.04.2024 15:46
Evde çıkan yangında 3 yaşındaki Cihangir öldü, ağabeyi ağır yaralandı
29.04.2024 15:12
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyondan yeni detaylar: 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı'nda eylem planladıkları anlaşıldı