DİĞER KATEGORİLER

Kramer’den flaş açıklamalar

Konyaspor'un Sloven golcüsü Blaz Kramer, transfer süreciyle ilgili konuştu. Temmuz ayında şartlarda anlaşamadıklarını ancak sonrasında transferin gerçekleşmesi nedeniyle mutlu olduğu belirten Kramer, Süper Lig’le ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu

İSLAM OYUNLARI 6

KONYASPOR'UN Sloven golcüsü Blaz Kramer, transfer süreciyle ilgili ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Temmuz ayında Konyaspor’a transferin gelişmemesi ile ilgili flaş açıklamalar yapan Kramer şöyle konuştu. “Konya'ya geldiğimde Türk pazarı tam bir karışıklık içindeydi. İlk dönem pazarlık yaptılar, sözleşmeyi değiştirdiler ama yine de birçok konuda anlaşamadım. Orada veda etmiş olmama rağmen Lecia’ya döndüm. Koçumun bana yeni bir fırsat sunması beni çok mutlu etti, çünkü beni kürsüye çıkarabilirdi. Yazın çok iyi oynadım, 5 gol ve 4 asist yaptım ama transferin bitimine iki gün kala beni tekrar Konyaspor'dan aradılar, çok ilgilendiler ve Legia'ya da bonservis ödediler. İçten içe tekrar davet almayı umuyordum ve bunun gerçekleşmesine elbette çok sevindim. Konyaspor geçen sene küme düşme tehlikesi yaşayan ancak kurtulmayı başaran büyük bir kulüp”.

EĞER şu an bulunduğumuz yerde yani orta sıralarda kalırsak iyi bir sezon olacak, başarılı bir kupa müsabakası da bekliyoruz. Hala ilk golü bekliyorum ama tüm maçı sadece ikinci kez oynadığım doğru. Kolay olmadı alışmak. Disiplin ve taktik disiplin üzerine Türkiye'de 50'nci, 60'ıncı dakikaya kadar taktiğe bağlı kalıyorlar, sonra harakiri... Ya hep ya hiç aksiyonları oluyor. Eyüpspor maçında son dakikada gelen gol sonrası stadyumda atmosfer çılgıncaydı. Türkiye başka bir dünya. 8 yıldır yurt dışındayım ve bu yolu iyi çizdiğimi düşünüyorum. Her seferinde doğru kararı verdim ama Legia'da sakatlık sorunlarım vardı. Eğer sağlıklıysam her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım, antrenörler de bu erdemin farkındadır. Ailem ekim ayının sonunda geliyorlar. Şimdi hâlâ Polonya'dalar. Ve onlarla birlikte üç köpek geliyor. Ev çok büyük, merak etmeyin. Muhtemelen bugüne kadarki en lüks evim, yeni inşaat. Ev stadyumun hemen arkasında olduğundan balkondan görebiliyorum”.

BENZER HABERLER
10.10.2024 14:32
Beşiktaş, Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
10.10.2024 15:10
Yılın ‘EN’leri belirlendi
10.10.2024 11:41
Türkiye ile Karadağ 5. kez karşı karşıya gelecek
10.10.2024 11:24
Çocuk evlerinde büyüyen kardeşler, halterde altın madalya getiriyor
10.10.2024 10:23
Sivasspor'da, Atakaş Hatayspor maçının hazırlıkları başladı
10.10.2024 10:10
Ümit Milli Futbol Takımı, yarın Letonya'yı konuk edecek