DİĞER KATEGORİLER

Korkmaz: Zorlu bir periyoda girdik

KONYASPOR Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz Eyüpspor maçıyla birlikte 5 haftalık zor bir periyoda girdiklerini, üç deplasman karşılaşması oynayacaklarını ve bu süreci en az hasarla atlatmak istediklerini söyledi.

İSLAM OYUNLARI 6

Korkmaz şöyle konuştu, “Ligde ne yapacağı belli olmayan bir Eyüpspor maçı ile başlayan bir 5 maçlık periyot vardı. Bunların 3 tanesi de deplasman. Beşiktaş, Gaziantep, Göztepe deplasmanları var. Burayı en az hasarla atlatmak istiyoruz aslında. Ancak bu süreçte ne kadar çok puanı alırsak o kadar iyi. Eyüpspor maçı başkanlık döneminde en rahat izlediğim maçtı. Gerçekten çok inanıyordum takımımıza. Hep de rahattım. İkinci golde sevinmedim bile çünkü inandığım bir maçtı. Oyun anlamında bizler de eleştiriyoruz, bizim de beğenmediğimiz bazı dakikalar, zamanlar ve devreler var”.

“ANCAK biraz daha bardağın dolu tarafına bakalım. Ligde en çok ceza sahasında topla buluşan ve gol beklentisi en yüksek 5. takımız. Takımın güçlü bir kondisyon var. Bu güç bize bunu kazandırıyor. Sanki bu gücün üstüne oyunu da inşa ederek büyüttüğümüz zaman daha iyi bir Konyaspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Gerçekten iyi çalışan bir ekibimiz var. Türkiye'de maalesef biliyorsunuz ki son 30 dakikalar maç bitirme organizasyonları bizim için ise maç kazanma adına önemli. Bu kondisyon ve gücün üstüne oyunu koyduğumuzda zaman alacak biraz ama çok farklı bir Konyaspor ortaya çıkacaktır. Tamamen oyunla alakalı değil, transfer politikasında da eksiklik yapmış olabiliriz. Belki o oyunu organize edecek bir tane ekstra oyuncumuz daha olabilseydi belki başka şeyleri konuşacaktık. Biz bunlara hayal etmeye yapmaya devam edeceğiz”. Korkmaz ayrıca şu anda en büyük yoğunluğu mali konulara ayırdıklarını sözlerine ekledi. 

BENZER HABERLER
18.10.2024 15:50
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığına Mehmet Akif Üstündağ yeniden seçildi
18.10.2024 15:28
Konya’da nadas alanları daraltılıyor
18.10.2024 15:26
Beşiktaş, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü!
18.10.2024 12:57
Konyasporlu Pedrinho frikikten attığı gollerle takımına katkı veriyor
18.10.2024 11:31
Konyaspor altyapısında yeni planlama anlatıldı
18.10.2024 10:56
Formula 1'de sıradaki durak Amerika Grand Prix'si