DİĞER KATEGORİLER

Korkmaz hedefi açıkladı

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor maçı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Kötü saha sonuçlarında da destek verilmesi gerektiğini ifade eden Korkmaz, “Benim kimseyle duygusal bağım olamaz. 48 puan alacak bir kadro oluşturduk. Daha iyi olacağız” dedi

İSLAM OYUNLARI 6


*RAKİBE NET ŞANS VERMEDİK
TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Samsunspor maçının ardından flaş açıklamalarda bulundu. Oyun ve yeni transferler hakkında konuşan Korkmaz şunları söyledi, “Ben buraya gelen taraftarlara teşekkür ediyorum. Herkesten şunu rica ediyorum, bu takımın biraz daha zamana ihtiyacı olabilir. Gol yemekten sıkıntıda olan takım, iki maçtır gol yemeyen bir takım haline geldik. Samsunspor ile deplasmanda oynadık ve neredeyse net şans vermeden maçı tamamladık. İlk devrede daha çok pozisyon bulan taraftık. Topu biraz daha rakibe bırakan bir futbol oynadık. Rakip takım geçiş oyununu çok iyi oynayan bir takım. Baskıyla topu kazandığında hızlı ataklar yapan geçişte becerikli bir takım”.

*KİMSEYLE DUYGUSAL BAĞIM YOK
“TOPU onlara bırakarak tersini yapmaya çalıştık ve başarılı da olduk. Deplasman oyunlarında alışkanlıklar olacak, herkes fark etmiştir hızlı çıkışlar ve geçiş oyununa daha çok önem verdi takım. Zamanla daha çok oturacaktır. Belki final pasları belki final öncesi paslarda takım birbirine daha çok alışacak”. Başkan Ömer Korkmaz, teknik patron Ali Çamdalı ile ilgili ise şu flaş açıklamayı yaptı, “Böyle bir algı neden var onu halen bilmiyorum. Ancak başkan ve yönetim teknik direktörle duygusal bağı var. Benim Konyaspor noktasında kimseyle duygusal bağım olmaz. Bu kulübe zarar verdiğini hissettiğim anda hiç kimseyi burada barındıramam. Ama şunu istiyorum; takımımız yeni, hocamız yeni”.

*TEPKİLERİ ANLAYABİLİYORUM
“KADRO planlaması yaparken teknik direktörün isteyeceği oyunculara sizin gücünüz yetmeyeceği kadrolar oluştuğunda işin daha başında çapraz ilişkiler başlayıp maalesef kötü sonuçlar oluyor. Kadro planlamasında bize yardımcı olan bir teknik heyetle tanıştık. Hemen kulübün iç yapısını, mali dengelerini bilen ve takımın ihtiyaçlarını iyi tespit edebilen bir grupla başladık. Tepkiyi anlayabiliyorum, iç sahada Kayserispor maçı… Saha içinde devam eden oyuncuların ıslıklanması da çok kötüydü. Samsunspor maçında da gördüm bir pozisyonda. Onlar adına da üzüntü verici. Çünkü bu oyuncu gelecek maç sizin gücünüz olarak sahada yer alacak. Günün sonunda bu kadrolara oyunculara sahip çıkmalıyız”.

*48 PUAN ALACAK KADROMUZ VAR
“SÜRECİ izleriz. Sürekli giden bir grup varsa zamanı gelince dokunuşları hamleleri, teknik direktörlük hamlelerini teknik direktörlük anlamında da yaparız. Saha sonuçları gelmediği süreç içinde de teknik direktörümüz takımımızın başında. Saha sonuçlar gelmiyorsa organizasyonda bir sorun varsa oturur konuşuruz. Ancak bunu biraz zamana yaymamalıyız. Aynı durumu ve süreçleri hoca zamanında da yaşadık. Oynanan futboldan mutsuzduk. Ama bir şekilde kulübün ekonomik olarak rahatlaması hem de sportif olarak bir çizgiye gelmesi böyle günlerin başlangıcı. Şu an hedefimiz 48 puanı yakalayacak bir kadro oluşturmaktı. Ben bu kadroya güveniyorum. Oyuncu grubunun birlikteliğini saha içinde görebiliyoruz. Aile olma grup halinde hareket etmek önemli. Gururlandığımı onlara da söyledim. Futbolda her türlü sonuç olabiliyor. Kayseri beraberliği sonrası camiada sanki her şey yıkılmış ve enkaz altında kalmış gibi bir algı oluyor. Bu noktada herkesin destek olması gerekiyor. Ben kötüyken de konuşuyorum. Kazanınca değil, kaybedince de her şeyi konuşuyoruz”.

BENZER HABERLER
18.09.2024 16:37
TÜMOSAN Konyaspor-Net Global Sivasspor maçını Yasin Kol yönetecek
18.09.2024 14:15
Konya’da zor bir maç bizi bekliyor
18.09.2024 14:14
Taraftardan destek istiyoruz
18.09.2024 14:13
Genç Kartallar zirveye yerleşti
18.09.2024 14:12
Adil Demirbağ haftanın 11’inde
19.09.2024 00:11
KONYASPOR, EVİNDE GALİBİYETE HASRET!