DİĞER KATEGORİLER

KONYASPOR’DA SİVAS HAZIRLIĞI

Konyaspor’da bir günlük iznin ardından iç sahada oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı futbolcular dün akşam saatlerinde Kayacık Tesislerinde toplanarak, Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde haftanın ilk idmanını gerçekleştirdi

İSLAM OYUNLARI 6


*KARTAL’IN GÖZÜ SİVASSPOR’DA
TÜMOSAN Konyaspor’da iç sahada oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları başladı. Zorlu Samsun deplasmanında aldığı galibiyetin ardından ligdeki kötü gidişine son veren yeşil-beyazlılar, bir günlük dinlenmenin ardından dün topbaşı yaptı. Anadolu Kartalı, akşam saatlerinde Kayacık Tesislerinde toplandı ve Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, hafta boyunca günde yapacağı tek idmanlarla hazırlıklarını sürdürecek. Ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretine Samsunspor deplasmanında son veren ve nefes alan Konyaspor, bu sezon iç sahada ise henüz 3 puan sevinci yaşayamadı.

*HEDEF İÇ SAHADA İLK GALİBİYET
KONYASPOR, bu sezon taraftarı önünde çıktığı ilk maçta Galatasaray’a 2-1 mağlup olurken, milli ara öncesinde de Kayserispor ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar, cumartesi günü konuk edeceği Sivasspor mücadelesini taraftarının da desteğiyle kazanarak bu sezonki ilk iç saha galibiyetine imza atmak ve çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da yeni bir takım olduklarının altını çizerek, taraftardan zaman ve sabır istedi. Samsunspor maçı sonrası konuyla ilgili konuşan Korkmaz, özellikle Kayserispor maçı sonrasında artan eleştiri dozlarına değinerek şunları söyledi.

*SİVASSPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ
“BAŞTAN aşağı değişen bir takım olduk. Bu değişime ihtiyacımız vardı. Güncellenen ve güçlenen bir kadro oluşturma niyetimiz vardı. Ancak bir yandan ekonomik dengeleri gözetmek zorundayız. İlk 3 maçta 7 gol yiyen takımımız, son iki maçta gol yemedi. Transfer sezonu bitti, takımımıza kulübümüze sahip çıkmaya devam edelim. Yeni transferler de takıma alışacak, daha iyi takım olacağız. Deplasmanda ikinci galibiyetimiz ama bunu iç sahada taçlandırmamız gerekiyor. Sivasspor maçına iyi hazırlanıp kazanmalıyız. Oyunculara da aynısını dedim, bu galibiyetin değerini Sivasspor maçını kazanarak anlayabiliriz. İç sahada taraftarımızın mutluluğu ve coşkusu bizim için çok önemli. İnsanların boynu bükük gitmesinden inanılmaz huzursuz oluyorum. Çünkü yıllarca aynı duyguları yaşadığım insanlar. Onlardan da biraz sabır istiyorum, biraz zaman versinler. Bu çocuklara güvenelim. Çok karakterli bir takım”.

BENZER HABERLER
18.09.2024 16:37
TÜMOSAN Konyaspor-Net Global Sivasspor maçını Yasin Kol yönetecek
18.09.2024 14:15
Konya’da zor bir maç bizi bekliyor
18.09.2024 14:14
Taraftardan destek istiyoruz
18.09.2024 14:13
Genç Kartallar zirveye yerleşti
18.09.2024 14:12
Adil Demirbağ haftanın 11’inde
19.09.2024 00:11
KONYASPOR, EVİNDE GALİBİYETE HASRET!