DİĞER KATEGORİLER

KONYASPOR, EYÜP’Ü BEKLİYOR

Konyaspor’da Eyüpspor maçının hazırlıkları sürüyor. Dünü tek idmanla değerlendiren yeşil-beyazlılar, bugün taktik çalışması yapacak. Kartal’ın yeni stoperi Bazoer taraftara çağrıda bulunarak, “Umarım pazar günü bizi tekrar desteklemeye gelirsiniz” dedi

İSLAM OYUNLARI 6


TÜMOSAN Konyaspor, iç sahada oynanacak zorlu Eyüpspor maçının hazırlıklarında sona yaklaştı. Hafta başından bu yana günde tek idman gerçekleştiren yeşil-beyazlılar dünü de tek idmanla değerlendirdi. Anadolu Kartalı bugünkü antrenmanda Eyüpspor maçının taktiğini deneyecek. Konyaspor yarın gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlı ekibimizde tek düşünce pazar günkü maçı kazanarak ligde çıkışa geçmek. Bu sezon iç sahada istediği performansı sergileyemeyen yeşil-beyazlılar, Eyüpspor maçıyla birlikte evindeki 3 puan hasretine son vermeyi hedefliyor. Anadolu Kartalı, 2024-2025 sezonunda evinde oynadığı 3 lig maçında sadece 2 puan toplayabildi ve 1 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti.

TEKNİK Direktör Ali Çamdalı idaresindeki yeşil-beyazlı ekibimiz, Eyüpspor maçında bu şanssızlığa son vermek amacında. Ligde kendi taraftarı önünde kazanamayan 7 takımdan biri olan Konyaspor, Eyüpspor maçında yeni bir sayfa açmak istiyor. Konyaspor, ilk üç iç saha maçları gözünün önüne alındığında gol anlamında Süper Lig tarihinin en verimsiz dönemini geçiriyor. Söz konusu süreçte bu sezon üç iç saha maçında sadece bir kez ağları havalandıran Konyaspor (Galatasaray 1-2), kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekibimiz, lig tarihinde böylelikle en az gol attığı ilk üç haftayı geride bıraktı. Anadolu kartalı, Süper Lig geçmişinde ilk üç hafta periyodunda en çok golü ise 1991-92 sezonunda attı (10).

AYRICA Konyaspor’da ilk 11’in değişmesi bekleniyor. Sivasspor ve Trabzonspor mücadelesinde oyuna ikinci devrede girerek başarılı performanslar sergileyen Melih İbrahimoğlu ve Keyta, ilk 11’de şans bulmak istiyor. İki oyuncu için son kararı teknik patron Ali Çamdalı verecek. Özellikle sezon başından bu yana ikinci yarılarda genel olarak daha iyi futbol sergileyen ekibimizde gurbetçi futbolcu Melih İbrahimoğlu ve Keyta’nın maça ilk 11’de başlaması bekleniyor. Öte yandan Konyaspor'da takıma sezon başında katılan Hollandalı stoper Riechedly Bazoer, taraftara çağrıda bulundu. Bazoer yaptığı açıklamada, “Umarım pazar günü bizi tekrar desteklemeye gelirsiniz. Sizinle birlikte mutlu oluyoruz. Umarım pazar günü desteğinizle birlikte maçı kazanan taraf oluruz. Haydi, üç puanı alalım inşallah” dedi. 

BENZER HABERLER
03.10.2024 16:48
Futbolda Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Hami Mandıralı oldu
04.10.2024 00:26
1922 Konya’da son rötuşlar
03.10.2024 14:13
Boksta sular durulmuyor
03.10.2024 10:09
Trendyol Süper Lig'de 8. hafta heyecanı başlıyor
03.10.2024 10:04
Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 4 Türk takımından 3'ü sezona galibiyetle başladı
03.10.2024 09:38
Karapınar Alba Spor, Fenerbahçe Medicana'yı 3-1 mağlup etti