DİĞER KATEGORİLER

Konyaspor dağıldı! Futbol da yok, puan da

Konyaspor, öne geçtiği maçta Gaziantep’e 3-1 mağlup olarak üst üste ikinci yenilgisini aldı ve düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Maçın genelinde pozisyona giremeyen ve özellikle ikinci devrede ne oynadığı belli olmayan Kartal’da taraftarlar Ali Çamdalı’yı istifaya davet etti

İSLAM OYUNLARI 6

TÜMOSAN Konyaspor, taraftarına hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Gaziantep deplasmanında öne geçen yeşil-beyazlılar, sonrasında rezil bir futbol ortaya koyarak rakibine 3-1 mağlup oldu. Özellikle beraberlik golünü yedikten sonra sahada ne yaptığını bilmeyen, ne oynadığı anlaşılamayan yeşil-beyazlılar, ikinci devrede iki şutla nakavt oldu ve sahadan puansız ayrılarak üst üste ikinci yenilgisini aldı. Her geçen maç futbol olarak düşüşünü sürdüren Konyaspor, bu ağır yenilgiyle 11 puanda kalırken, düşme hattına bir adım daha yaklaştı. Gaziantep’e giden az sayıdaki taraftarlar ile sosyal medyadaki Konyaspor sevdalıları, teknik direktör Ali Çamdalı’ya sert bir dille tepki gösterirken, kendisini istifaya davet etti.

KONYASPOR’DA Yusuf Erdoğan hastalığı nedeniyle maç kadrosundan çıkarılırken, teknik patron Ali Çamdalı sahaya yine farklı bir 11 ile çıktı. Maça Gaziantep ekibi tutuk başlarken, Konyaspor topu rakibine bırakmayı tercih etti. Buna karşın ani gelişen atakta 12. dakikada ilk gol Konyaspor’dan geldi. Bu dakikada Guilherme’nin çizgiye attığı pasta topla buluşan Kramer, ceza sahası içindeki Pedrinho'ya yerden pasını attı. Pedrinho arka direkteki Ndao'yu buldu. Ndao boş kaleye golü attı ve bu sezonki ilk golünü kaydetti: 0-1. Öne geçtikten sonra saman alevi gibi parlayarak daha etkili olan Anadolu Kartalı, sonrasında 2 duran topta ikinci gole yaklaştı, ancak bu pozisyonlardaki son vuruş beceriksizliği ekibimizi ikinci golden etti.

GAZİANTEP yediği golün şokunu attıktan sonra yeniden oyunun kontrolünü eline alırken, 27. dakikada beraberliği yakaladı. Maxim'in sağdan ortasında Ertuğrul'un arka direkte kafa vuruşu, Slowik’in müdahalesine rağmen ağlara gitti ve durum 1-1’e geldi. Beraberlik sonrası iki takım da pozisyon üretemedi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. Konyaspor’un ikinci yarıda oyun olarak bir tepki vermesi beklenirken, tam aksine adeta yoklara oynadı. Yeşil-beyazlıların oyun içindeki düşüşünü iyi değerlendiren Gaziantep 61’de öne geçti. Kozlowski'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Lungoyi, Adil'i çalımladı ve düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-1. Anadolu Kartalı geriye düştükten sonra deyim yerinde ise yenilgiyi kabullendi ve 80’de Gaziantep farkı 2’ye çıkardı. Kozlowski'nin pasında sağ çaprazda topla buluşan Sorescu ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3-1.

KONYASPOR, ikinci yarıda rakip kaleye şut çekemedi ve karşılaşmayı Gaziantep FK 3-1 kazandı. Bu sonuçla yeşil-beyazlı ekibimiz bu sezon ilk kez üst üste ikinci yenilgisini alırken, 11 puanda kaldı ve düşme hattına biraz daha yaklaştı. Gaziantep ekibi ise evinde ilk kez kazandı ve 7 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi ve puanını 9’a çıkartarak nefeslendi. Konyaspor karşılaşmanın ardından kupa mesaisi için Konya’ya dönmezken, Elazığ’a gitti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 29 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında saat 17.30’da 3. Lig ekiplerinden 23 Elazığ FK ile karşı karşıya gelecek.

BENZER HABERLER
27.10.2024 17:03
İspanyol futbolunda ırkçılık bu kez El Clasico'da Lamine Yamal'ı hedef aldı
27.10.2024 16:53
MotoGP Tayland Grand Prix'sini Francesco Bagnaia kazandı
27.10.2024 16:43
Nalçacılılar: Ali Çamdalı istifa!
27.10.2024 16:32
Selçuk İnan: "Oyuncularımı kutluyorum"
27.10.2024 16:28
Fatih Serkan Albayrak: Mağlubiyetten dolayı üzgünüz
27.10.2024 13:09
1922 Konya yine mağlup