DİĞER KATEGORİLER

Konya'daki Necla ve Metin Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi! Özel ekip kuruldu

Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısının bulunması için özel ekip kuruldu. Çiftin doktor olan oğulları Osman Büyükşen katıldığı canlı yayında cinayetin 3 yıldır aydınlatılmamasına isyan etmiş özel ekip kurulmasını istemişti.

İSLAM OYUNLARI 6

Bir süredir gündemde yer alan Metin ve Necla Büyükşen’in cinayeti hakkında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. 23 Haziran Çarşamba günkü canlı yayında oğulları Osman Büyükşen isyan etmiş ve Müge Anlı stüdyoda gözyaşlarını tutamamıştı. Osman Büyükşen'in isyanı karşılık buldu: 3 yıldır çözüme kavuşmayan cinayetle ilgili 10 kişilik jandarma özel ekibi kuruldu.

Çiftin doktor olan oğlu Osman Büyükşen iyan ederek yaptığı çağrı, yerini buldu ve yanıtsız kalmadı.

Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye’nin gündemine oturan çifte cinayetin çözümü için Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) deneyimli dedektiflerinden oluşan 10 kişilik özel bir ekip kurdu.


Yayınını bu sıcak gelişmeyle açan Müge Anlı; “Türkiye’nin farklı illerinden bir araya gelen 10 deneyimli JASAT dedektifi, soruşturmayı yürüten Konya İl Jandarma Komutanlığı’na destek verecek. Jandarma Genel Komutanlığı'na çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 Konya’da meydana gelen olayda 54 yaşındaki Necla Büyükşen ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü. 21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmış ve saldırgan kaçmayı başarmıştı. 24 Haziran Perşembe günkü canlı yayında o dönemin jandarma komutanının ifade vereceği açıklandı ve çok çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

İşte Müge Anlı’nın programında işlenen Metin ve Necla Büyükşen olayından son dakika gelişmeler...

Canlı yayına katılan kızları Büşra Büyükşen'in tavırlarının şüphe uyandırdığı düşünülmüş, herkes fevri ve öfkeli tepki verirken olayın tek görgü tanığı olarak bilinen Büşra'nın katliama sakin kalması Müge Anlı'nın dikkatini çekmişti.

24 Haziran Perşembe günkü canlı yayında ise yeni ayrıntılar geldi. O dönemin karakol komutanı ifadesinin alınmadığını şimdi ise istenirse ifade vereceğini açıkladı. 

DÖNEMİN KARAKOL KOMUTANI İFADE VERECEĞİNİ AÇIKLADI!

Müge Anlı'nın 24 Haziran Perşembe günkü canlı yayınında dönemin karakol komutanının ifade vereceği açıklandı. O gün yaşananları anlatmak isteyen 2 kişi olduğunu belirten Müge Anlı, birinin o dönem orada er olarak çalışan kişi olduğunu ve röportaj verdiğini belirtirken diğerinin de ifadesi alınmayan kişinin ifade vermek istediğine dair açıklamalar oldu. Astsubay Cemil Aksoy'un, "Ben şu saatten sonra ifade vermek istiyorum, alırlarsa" ifadesinin olduğunu belirtti. Şüpheler, sorular ve iddialar devam ederken Büyükşen çiftinin katilinin kim olduğu merak ediliyor. Canlı yayında tüm detaylar aydınlatılırken sıcak bir gelişme de yaşandı. "Swap testi yaptığımızda Uğur ve eşi evin içerisine girmedi" dendi. "Normal bir akrabalık ilişkisi değildi" ifadesi verilirken dönemin jandarma komutanından çarpıcı iddialar geliyor. Gözler Uğur'a çevrilirken son gelişmeler takip ediliyor.

Kurulan özel ekibin kısa sürede cinayeti ayınlatması bekleniyor.

BENZER HABERLER
06.10.2024 15:19
Hastanenin ortopedi servisinde tabancayla vurulan hasta öldü, şüpheli tutuklandı
06.10.2024 13:52
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk fabrikalarından 100 yaşındaki Azmi Milli hala çalışıyor
06.10.2024 12:35
Gaziantep'te Karasu Çayı’nda balık ölümleri ve kötü koku üzerine inceleme başlatıldı
06.10.2024 12:27
Yargıtay "midesiz" sözcüğünü hakaret saymadı
06.10.2024 12:23
Otomobil, şarampole savruldu; 14 yaşındaki Yunus öldü, anne, baba ve kardeşi yaralandı
06.10.2024 11:16
Hilal’in katili saklandığı barakada yakalandı