DİĞER KATEGORİLER

Kış aylarının şifası: Nara tuz döküp yendiği zaman bakın ne oluyor...

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte, sağlığa faydalarıyla bilinen nar da mutfaklarda yerini aldı. Peki daha önce narı tuzlayarak yemeyi denediniz mi? Bakın işe yarıyor…

İSLAM OYUNLARI 6

Nar, meyve dünyasında gözde bir lezzet olarak kabul ediliyor ve sağlık açısından birçok fayda sunuyor.

İçerdiği çok sayıda tanenin yanı sıra zengin antioksidan içeriğiyle bilinen nar, genellikle tercih edilen ve sevilerek tüketilen bir meyve olarak öne çıkıyor.

Özellikle antioksidan özellikleriyle bilinen nar, kansere karşı koruyucu özellikleriyle dikkat çekiyor.

Çeşitli araştırmalar, narın kanser hücrelerinin büyümesini önlemede veya yavaşlatmada rol oynayabileceğini ortaya koyuyor.

Peki, narı hiç tuzlayarak yediniz mi? Bakın nasıl faydalar sağlıyor…

Narı tuzlayarak yemenin faydaları

Narı tuzlayarak yemek, faydalarını iki katına çıkarıyor.

Çünkü tuzun ağrı kesici özelliği bulunuyor.

Nar suyu ile tuz birleştiğinde ağrıları anında kesme durumu ortaya çıkıyor. Ayrıca tuzlu narın iltihap sökücü bir özelliği de var.

BENZER HABERLER
23.12.2024 12:15
İdrar problemleri yaşayanlara ‘Mesane pili' tedavisi
21.12.2024 12:59
Bilinçsizce yapılan boyun kütletme, felç hatta ölümle sonuçlanabilir
20.12.2024 10:57
Uzun Yaşamın Peşinde
20.12.2024 10:54
Uzman doktor açıkladı: “Nörolojik hastalıklarda bireyselleştirilmiş tedavi şart”
19.12.2024 23:39
Prematürelerde erken dönemde göz tedavisi kritik önem taşıyor
19.12.2024 11:13
Normal doğumla doğan bebeklerde bazı rahatsızlıkların görülme ihtimali daha düşük