DİĞER KATEGORİLER

Kırmızı et üretimi arttı!

Toplam kırmızı et üretimi, ikinci çeyrekte 266 bin 330 ton oldu

İSLAM OYUNLARI 6
Toplam kırmızı et üretimi, ikinci çeyrekte 266 bin 330 ton oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı ikinci çeyrek (Nisan-Haziran) kırmızı et üretim istatistiklerini açıklandı. Buna göre; toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 5,1, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,2 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 161 bin 414 ton olarak gerçekleşti. SIĞIR ETİ ÜRETİMİ 235 BİN 901 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 6,4, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 2,9 oranında arttı. KOYUN ETİ ÜRETİMİ 27 BİN 337 TON OLARAK TAHMİN EDİLDİ Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,1, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 22,7 oranında arttı.
BENZER HABERLER
05.05.2024 12:31
Silivri ve Tuz Gölü'ndeki doğal gaz depolama tesislerinin kapasitesi 12 milyar metreküpe çıkarılacak
04.05.2024 08:03
S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
04.05.2024 08:02
Çiftçilere 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak
03.05.2024 15:45
2024 KPSS başvuruları başladı
03.05.2024 11:00
Türkiye'nin hayvan varlığı azaldı
03.05.2024 10:01
TÜİK: Nisan ayı enflasyonu yüzde 3,18 oldu