DİĞER KATEGORİLER

Hulusi Akar'ın 'ürkütücü' dediği isim konuştu

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili aralarında sözde ‘’Yurtta Sulh Konseyi’’ üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada savunma yapan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ifadesinde 'ürkütücü' dediği Kurmay Albay Fırat Alakuş konuştu: FETÖ ile ne ilgim ne de irtibatım var. Menfur darbe girişimini kim, kimler, ne zaman, ne şekilde planladı bilmiyorum. Ben ve timimim darbeciler tarafından tuzağa düşürüldük

İSLAM OYUNLARI 6
15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili aralarında sözde ‘’Yurtta Sulh Konseyi’’ üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada savunma yapan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ifadesinde 'ürkütücü' dediği Kurmay Albay Fırat Alakuş konuştu: FETÖ ile ne ilgim ne de irtibatım var. Menfur darbe girişimini kim, kimler, ne zaman, ne şekilde planladı bilmiyorum. Ben ve timimim darbeciler tarafından tuzağa düşürüldük. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili aralarında sözde ‘’Yurtta Sulh Konseyi’’ üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davada savunma yapan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ifadesinde 'ürkütücü' dediği Kurmay Albay Fırat Alakuş konuştu: FETÖ ile ne ilgim ne de irtibatım var. Menfur darbe girişimini kim, kimler, ne zaman, ne şekilde planladı bilmiyorum.

Ben ve timimim darbeciler tarafından tuzağa düşürüldük

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Alakuş, "Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı duran bütün terör örgütlerine karşı mücadele ettim. FETÖ ile ne ilgim ne de irtibatım var. Menfur darbe girişimini kim, kimler, ne zaman, ne şekilde planladı bilmiyorum. Darbe teşebbüsünde doğrudan ya da dolaylı bir şekilde icraatım olmadı diye düşünüyorum. Genelkurmay Başkanlığının emniyetini sağlamak için emir komuta içinde görevimi icra ettim. Ben ve timimim darbeciler tarafından tuzağa düşürüldüğüne inanıyorum" dedi.

GÖREVİ ZEKAİ AKSAKALLI VERDİ

Sanık Alakuş, kendisine verilen görevin "Alınan bir istihbarat dayalı olarak terör örgütlerinin muhtemel bir eylemeni karşı Genelkurmay başkanlığının takviye edilmesiydi. Görevi bizzat ÖKK Komutanı Zekai Aksakallı'dan aldım. Görevin detayını ise Albay Ümit Bak'tan öğrenmem söylendi" diye konuştu.
BENZER HABERLER
07.05.2024 17:23
Tekirdağ'daki patlamada yaralanıp İstanbul'a sevk edilen Özgür Ateş hayatını kaybetti
07.05.2024 16:35
Durakta düşürdüğü telefonu almak isterken kafasını çarpıp bayıldı
07.05.2024 16:19
Siirt’te dolu yağışı; sebze ve fıstık bahçeleri zarar gördü
07.05.2024 16:06
Karaman'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı
07.05.2024 15:57
Tekirdağ'da eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi
07.05.2024 15:19
Antalya'da 18 gün önce kaybolan Fetullah Kaya'nın kullandığı motosiklet ormanlık alanda bulundu