DİĞER KATEGORİLER

Dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın kitabı Almanca olarak yayınlandı

Nobel Barış Ödülü adayı dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın, 73 dile çevrilen, 94 eşsiz eserin “Barış Psikolojisi” kitabı Türkçe ve İngilizce baskılarından sonra şimdi de Almanca olarak yayınlandı.

İSLAM OYUNLARI 6

Barış psikolojisi üzerine çok boyutlu güçlü analizlerin ve etkili çözüm önerilerinin yer aldığı Frieden Psychologie, dünya barışına en çok ihtiyaç duyulan içinde bulunduğumuz süreçlerde raflardaki yerini aldı. Kitap hem derin teorik bilgilere hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanıyor.


Kitap Almanca baskısının ardından Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Çince ve Rusça’ya da çevrilme aşamasında olup, çok yakında bu dillerde de basılacak. Öte yandan, yazarın kitaplarının yakın gelecekte Hollanda ve Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın tüm kitap fuarlarında yer alacağı ve yazarın bu fuarlarda imza günleri düzenleyeceği de alınan bilgiler arasında. Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış olgusu tüm incelikleri ile masaya yatırılıyor. Günümüzün en sıra dışı yazarlarından olan ve kişisel gelişim okurlarının tüm dünyada yakından takip ettiği Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkıyor. Tüm kitapseverler yazarın yüze yakın kitabına ilişkin paylaşımları, yazarın kitaplarına özgü sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebiliyor. Tek solukta okunacak gerçek bir başucu kitabı olan “Frieden Psychologie”, barış konusundaki doyurucu anlatımıyla, okuyucunun kafasındaki tüm sorulara yanıt bulmasını sağlıyor.
HABER MERKEZİ

BENZER HABERLER
18.05.2024 16:11
Van Başkale'de askeri araç devrildi: 11 asker yaralı
18.05.2024 15:55
19 Mayıs’ta ilk kez 81 ilde "Gençlik ve Spor Festivalleri" düzenlenecek
18.05.2024 15:44
Aksaray’da elektrik panosunda yangın paniği
18.05.2024 13:34
Gelinin takıları özel koruma ile salona getirildi!
18.05.2024 13:25
Çöl tozu 1 hafta etkili olacak
18.05.2024 13:24
Alanya'da iki turistin feci ölümü!