DİĞER KATEGORİLER

Doğrular Ev Ürünleri'nden Yeni Meram’a nezaket ziyareti

Şehrimizde üretime ve istihdama büyük katkı sunan Doğrular Ev Ürünleri firmasının yönetiminden İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan beraberindekilerle birlikte Yeni Meram Gazetemizi ziyaret etti.

İSLAM OYUNLARI 6

Ev gereçleri, endüstriyel ürünler başta olmak üzere 200 çeşit ürün üreten, sektörünün lideri Doğrular Ev Ürünleri-Perilla İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka danışmanı Nesrin Çağdaş gazetemizi ziyaret etti.

Yeni Meram Gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Sarıkulak ve Genel Yayın Yönetmenimiz Muhammet Gümüş’ü ziyaret eden Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka danışmanı Nesrin Çağdaş firmanın son durumuyla alakalı bilgiler verdiler. Firma olarak önemli projeler ürettiklerini ve bunları doğru zamanda hayata geçirmek için mücadele ettiklerini söyleyen İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, “Firma olarak amacımız, müşterilerimize en iyi ürünleri sunarak yaşam alanlarına dokunarak insanların gündelik iş akışında hayatını kolaylaştıracak ürünleri tasarlamak ve sunmaktır. Bu anlamda endüstri mühendislerimiz ile ürünlerimizi tasarlarken, üretirken ve geliştirirken birçok önemli noktaya dikkat ediyor, Ar-Ge ve laboratuvarlarımızda ürünlerimizi birçok kullanım ve dayanıklılık testlerinden geçiriyoruz. Doğrular olarak global bir çerçeveden bakarak, kültürel farklılıkları da göz önünde bulundurarak ve insan odaklı geliştirilen stratejilerimizi temel alarak sadece bugüne değil yarına da öncülük etmeyi hedefliyoruz. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş olarak 90 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz” diyerek aile anayasasını hayata geçiren firmalardan birisi olduklarının altını çizdi. Yeni Meram Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka danışmanı Nesrin Çağdaş’a çalışmalarında başarılar diledi.(Şerife Kaya)

BENZER HABERLER
07.09.2024 13:40
Toros Dağlarının zirvelerinde ayı korkusundan ballar erken hasat edildi
07.09.2024 13:39
Konya'da göz ardı edilen kural ihlalleriyle beraber gelen kazalar ve can kayıpları
07.09.2024 13:25
Konya'da kargo aracını çalıp 2 polisi yaralayan şüpheliler adliyeye sevk edildi
07.09.2024 08:09
Konya'da otomobil takla attı: 1 yaralı
07.09.2024 08:03
Konya'da kamyonetin park halindeki tıra çarptığı kazada 1 kişi öldü
06.09.2024 16:00
Katrancı Sosyal Tesisi hizmete açıldı