DİĞER KATEGORİLER

Djenepo, Emre Akbaba ve Melih! Konyaspor’un transferleri ne durumda?

Konyaspor’un prensipte anlaştığı Melih’in kulübü bu hafta içinde kararını verecek. Moussa Djenepo transferinde ise futbolcunun sürekli yeni istekler sunması nedeniyle imza aşamasına gelinemedi. Listede yer alan Emre Akbaba’nın da önceliğinin yurt dışı olduğu ifade edildi

İSLAM OYUNLARI 6


KONYASPOR’DA bir yandan 2024-2025 sezonu hazırlıkları bugün itibariyle başlarken, diğer taraftan da yeşil-beyazlı yönetim yeni sezonun kadrosunu oluşturma adına yoğun mesaisini sürdürüyor. Yeni Meram Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Turgut’un haberine göre Anadolu Kartalı’nda transfer listesinin başında yer alan Melih İbrahimoğlu, Moussa Djenepo ve Emre Akbaba için girişimler devam ediyor. Bu isimlerden 10 numara mevkisinde forma giyen Melih İbrahimoğlu ile geçtiğimiz hafta içinde el sıkışan Konyaspor yönetimi, imza için kulübünün vereceği cevabı bekliyor. Alınan bilgiye göre Arnavut ekibi Egnetia’nın bu hafta içinde yeşil-beyazlı yönetime olumlu ya da olumsuz cevap vereceği ve geri dönüşün olumlu olması halinde ise gelecek hafta başında 24 yaşındaki futbolcunun Konya’ya davet edilerek sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

ARNAVUT ekibi, takımın önemli isimlerin başında gelen Melih’in transferine 9 ve 16 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 1. ön eleme turunda Boşnak ekibi Borac Banja maçlarını oynadıktan sonra onay vermek isterken, Konyaspor yönetiminin ise bu isteği kabul etmeyerek hafta sonuna kadar net bir cevabın gelmesi yönünde Arnavut ekibine kararını ilettiği de gelen bilgiler arasında. Konyaspor’un gündemindeki bir diğer isim Moussa Djenepo konusunda da yeni bir gelişme yaşanmadı. Geçtiğimiz hafta içinde yapılan görüşmelerde taraflar el sıkışmasına karşın, Malili futbolcunun sürekli olarak Konyaspor yönetiminin önüne yeni istekler sunması nedeniyle resmi sözleşmenin imzalanmasını geciktiriyor. Alınan bilgiye göre yeşil-beyazlı transfer komitesi, futbolcunun kulübü Standard Liege ile kiralık konusunda anlaşırken, 26 yaşındaki futbolcuyla son detayların konuşulduğu ve görüşmelerin imza aşamasına gelmesi için yoğun çaba sarf edildiği bildirildi.

KONYASPOR’UN transfer listesindeki bir diğer isim Emre Akbaba’nın ise öncelikli olarak yurt dışından gelecek teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetimin tecrübeli futbolcuyla ön görüşme yaptığı, ancak Emre Akbaba’nın ilk tercihinin yurt dışı olduğu, anlaşamaması durumunda yurt içindeki teklifleri değerlendirmeye alacağı öğrenildi. Konyaspor yönetimi, Adana Demirspor’la yollarını ayıran Emre Akbaba için beklemeye geçerken, futbolcunun kararını değiştirmesi durumunda yeşil-beyazlıların Emre’yi kadroya katmak adına yeniden girişimde bulunacağı ifade edildi. Ayrıca Anadolu Kartalı’nda sağ bek, orta saha ve forvet transferi için de yurt içi ve dışından birçok futbolcuyla görüşülürken, şu an için imza aşamasına gelinen bir futbolcunun olmadığı öğrenildi. Öte yandan adı Konyaspor ile anılan Emir Ortakaya’nın transferinin ise gündemde olmadığı bildirildi. 

BENZER HABERLER
03.07.2024 15:21
1922’de görev dağılımı yapıldı
03.07.2024 15:20
Altyapıda 2 isim ile yollar ayrıldı
03.07.2024 15:19
1922 Konyaspor değerli bir yapı!
03.07.2024 16:17
KARTAL’A BREZİLYALI KANAT
03.07.2024 13:33
Atlama Milli Takımı, Avrupa Gençler Atlama Şampiyonası'na Konya'da hazırlanıyor
03.07.2024 15:50
Açık Kick Boks Turnuvası Konya’da devam ediyor