DİĞER KATEGORİLER

Dikkat! Konya'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor

Meteoroloji uyardı: Samsun'un doğusu, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Ankara'nın güney, Afyonkarahisar'ın doğusu ve Konya'nın kuzey çevrelerinde yer yer kuvvetli yağış bekleniyor

İSLAM OYUNLARI 6

 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeyi (Eskişehir hariç), Karadeniz ile Konya'nın kuzeyi, Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


Yağışların Samsun'un doğusu, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon ve Rize çevreleri ile Ankara'nın güney, Afyonkarahisar'ın doğusu ve Konya'nın kuzey çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı bekleniyor.


Hava sıcaklığının iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.


Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun güney ve doğu kesimlerinde güneyli yönlerden orta kuvvette; Doğu Anadolu’nun kuzeyinde güneyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

KONYA'NIN KUZEY İLÇELERİNE KUVVETLİ YAĞACAK

Hava sıcaklığının 2-4 derece düşeceği bölgede akşam saatlerinden itabren Konya ve Aksaray'ın kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.Yağışların, Konya'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Konya'nın Altınekin, Cihanbeyli, Derbent, Doğanhisar, Hüyük, Kadınhanı, Kulu ve Sarayönü ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış beklenirken Akşehir, Çeltik, Ilgın, Tuzlukçu ve Yunak ilçelerinde yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

BENZER HABERLER
05.10.2024 12:14
Meslektaşı da olan eşiyle tartışıp, damatlığıyla 6'ncı kattan atlayan doktor ağır yaralandı
05.10.2024 12:13
Bariyere çarpan motosikletin sürücüsü liseli Murat öldü
05.10.2024 12:11
Avcılar'da cipin çarptığı yaralılardan biri hayatını kaybetti
05.10.2024 11:39
Karaman'da kuş evleri ağaçlara yerleştirildi
05.10.2024 11:30
Hititler'den kalan tuz mağarası umut oldu: Hastalarda yüzde 50 oranında iyileşme görüldü
05.10.2024 11:29
Eğirdir'in beslediği Kovada Gölü de kuruyor