DİĞER KATEGORİLER

Dalmaç ve Öztokmak ailesi akraba oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi Dalmaç’ın oğlu Mesut, Zübeyde Öztokmak ile hayatını birleştirerek mutluluğa adım atmış oldu.

İSLAM OYUNLARI 6

Yeter ve Ahmet Öztokmak çiftinin kızı Zübeyde ile Gülşen ve H. Rahmi Dalmaç çiftinin oğlu Mesut, düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Rahmi Dalmaç ile Gülşen Dalmaç çiftinin oğlu Mesut, Yeter-Ahmet Öztokmak çiftinin kızları Zübeyde ile mutluluğa evet dedi.


Havuzbaşı kır düğün bahçesinde gerçekleştirilen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Dalmaç ve Öztokmak aileleri, misafirlerini kapıda karşılayarak davetlilerin tebriklerini kabul ederken gerçekleşen nikâh töreninde Zeynep ve Mesut, yakın akrabalarının şahitliklerinin huzurunda bir ömür boyu mutluluk sözü vererek "evet" dediler.

Dalmaç ve Öztokmak ailelerini mutlu gününde eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı ve mutluluklarına ortak oldu. Düğünde davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.

Düğün törenine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya eski Bölge Müdürlerinden Abdurrahman Cüneyt Fidancı ile Tuncay Karabulut’un yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların idarecileri, Konya İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi eski çalışanları, Konya Valiliği çalışanları, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü çalışanları ile Konya sanayisinden iş insanları ve davetliler katıldı.


Yeni Meram gazetesi olarak, Dalmaç ve Öztokmak ailelerini tebrik eder, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

BENZER HABERLER
23.09.2024 14:12
Çocukların el frenini indirdiği araç, uçurumdan yuvarlanıp kanala düştü: 2’si ağır, 4 yaralı
23.09.2024 14:06
Kadın polis memurunu şehit eden şüpheli adliyeye sevk edildi
23.09.2024 13:37
Aksaray’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
23.09.2024 13:10
Aksaray'da kayınpederi tarafından vurulan damadın durumu iyiye gidiyor
23.09.2024 12:58
Feci traktör kazası kamerada: 1 ölü 1 yaralı
23.09.2024 12:55
Sahte diş hekimi skandalı! 4 dişini çeken kişi ‘temizlikçi’ çıktı