DİĞER KATEGORİLER

DAHA FAZLASI LAZIM!

Konyaspor teknik patronu Ali Çamdalı, “Fenerbahçe'ye karşı inanılmaz bir mücadele verdik, çok değerli 1 puan aldık. Bu başlangıç. Bize daha fazlası lazım. Bizim için önemli olan bu maçta puandan ziyade iyi oyun, enerji ve mücadele gücü, bunları kazandık” dedi

İSLAM OYUNLARI 6

KONYASPOR Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Fenerbahçe karşısında golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'ye karşı bence inanılmaz bir mücadele, çok değerli bir puan aldık ama sadece başlangıç bu” dedi. Ali Çamdalı, Konyaspor taraftarının destek olduğunu belirterek şöyle konuştu. “Gönül ister ki üç puanla onları bugün eve gönderelim, ama maalesef olmadı. Biraz şans bizim yanımızda olsaydı, belki daha farklı olabilirdi. Oyuncu arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem az. Bu hafta aslında, böyle bir maç olacağını, böyle bir mücadele gücünün ortada olacağının sinyalini aslında antrenmanda vermişlerdi. Ekiple beraber bizde onlara sufle vermeye çalıştık. Onlarda fazlasıyla bunu uyguladılar”.

“FENERBAHÇE'YE karşı, bence inanılmaz bir mücadele, çok değerli bir puan ama sadece başlangıç bu. Bize daha fazlası lazım. Bizim için önemli olan bu maçtan kazançlar elde etmek, puandan ziyade. İyi oyun, enerji, mücadele gücü. Bence bunları kazandık. Puan da artı oldu. İnşallah Samsun maçına bunu taşır ve orada da istediğimiz galibiyeti alırız. Büyük Konyaspor camiasına, büyük Konyaspor taraftarına çok teşekkür etmek istiyorum. Bizim bildiğimiz, eskiden tanıdığımız bildiğimiz Konyaspor taraftarı iç saha maçları böyleydi umarım bugün tekrar yeni bir başlangıç olur. Özlediğimiz bir sahneydi. Onlara çok teşekkür etmek istiyorum. Son dakikaya kadar en iyi şekilde bize destek oldular”.

“OYUNCU arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem az. Böyle bir maç olacağının, böyle bir mücadele gücünü ortaya koyacaklarının sinyallerini aslında antrenmanda vermişlerdi. Biz de ekiple maçta sufleler vermeye çalıştık. Onlar da fazlasıyla bunu sahada uyguladılar. Fenerbahçe'ye karşı inanılmaz bir mücadele verdik, çok değerli bir puan aldık. Bu bir başlangıç. Bize daha fazlası lazım. Bizim için önemli olan bu maçta puandan ziyade iyi oyun, enerji ve mücadele gücü, bunları kazandık. Puan da artı oldu. İnşallah Samsunspor maçına bunu taşır, orada da istediğimiz galibiyeti alırız. Duygulara girersek burada beraber ağlarız. Gözümün ucunda, şurada bekliyor aslında bende ama duyguları biraz kenara bırakmam gerekiyor”.

“ÇÜNKÜ rehavete girmeden sadece biz 1 puan aldık. Bizler bunun devamını Samsunspor maçıyla getirmemiz lazım. Bu tip durumları bu sezon fazlasıyla yaşadık aslında. Galibiyet sonraları, rehavet ve rahatlama oluştu. Bunu bir türlü engelleyemedik ama buna müsaade edemeyeceğiz. En sıkı şekilde yarından tezi yok Samsun maçını hazırlanacağız. En kötü plaka bize yakışır diye düşünüyorum. Umarım 42 puanı en hızlı şekilde yakalarız. Kalan 3 maçımız var, rahat bir pozisyon alırız. Son haftaya taşımak her zaman sıkıntı getirebilir. O yüzden maç maç gidelim. Önümüzde Samsun maçı var, orada alınabilecek 3 puan var. Tamamen ona odaklanalım, sezon sonu nerede biter onu şuan ön görmek bizim için sağlıklı olmaz. Bir tahminde bulunmak da çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Umarım Samsun maçını iyi bir şekilde geçer ondan sonra yolumuza devam ederiz”.

“FENERBAHÇE karşısında savunma ağırlıklı bir maç düşündük desem yalan olur. Tabii ki Fenerbahçe’ye karşı iyi defans yapmak gerekiyor. Bireysel anlamda kaliteli maç alacak oyuncu sayısı çok fazla. Buna sadece bizler takım halinde cevap verebilirdik. Tabii ki hızlı ataklarla onları yaralayalım istedik. Son dakikalarda pozisyon bulduk ancak zorlandık. Bu da Fenerbahçe’nin iyi bir takım olduğunu gösteriyor. Defansif anlamda kompakt oyun eskiden beri bizi güçlü kılan özelliklerden bir tanesi. Bunu tekrar yansıttık. Puanı bir kenara bırakarak bugün bize bi rüzgar lazımdı, arkadan bizi itecek Samsun maçına taşıyacak. Böyle bir durum yaratabildik çok şükür. Fenerbahçe iyi bir takım ancak oyuncularım inanılmaz bir reaksiyon gösterdi. Zaman zaman biraz top tutup dinlenip biraz daha onların işlerini zorlaştırırız diye düşündük. Çok başarabildik mi ikinci yarı, tartışılır. Sonu bizim için olumlu oldu”. *SPOR SERVİSİ

BENZER HABERLER
19.05.2024 16:53
Soner Dikmen: Futbolculuğumdan utandım
19.05.2024 16:52
Konyaspor 2 gün izinli
19.05.2024 16:51
Adem Bulut: Pozitif olalım
19.05.2024 16:50
KONYASPOR, FİŞİ ÇEKEMEDİ!
19.05.2024 16:37
Emine Irmak Sezer, Balkan Dağ Bisikleti Şampiyonası'nda gençlerde 3. oldu
19.05.2024 16:36
Para atlet Hamide Doğangün, dünya 3'üncüsü oldu