DİĞER KATEGORİLER

Başkan Karabacak'tan vatandaşa çağrı: Bayram alışverişimizi esnaflarımızdan yapalım

Esnaf ve Sanatkarın Ramazan Bayramı'na hazır olduğuna vurgu yapan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, vatandaşların bayram alışverişlerini Esnaftan yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

İSLAM OYUNLARI 6

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Ahilik kültürünü ve “Hakka hizmet, halka hizmet” anlayışını benimseyen her bir esnaf ve Sanatkarımız, başı Rahmet, ortası Mağfiret sonu Cehennem azabından kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza en güzel ve en iyi hizmeti verebilmek için elinden geleni yapan Esnaf ve Sanatkarlarımız, Bayram alışverişleri konusunda da hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşlarımızın Bayram alışverişinde ilk tercihlerinin Esnaf ve Sanatkarlardan yana kullanmalarını istiyoruz.


Konyalı 62 bin Esnaf ve Sanatkarlarımız, cazip fiyat uygulaması, kaliteli üretim, hizmette gerekli titizliği ve insan sevgisini ön plana tutmaktadır. Vatandaşlarımız, son dönemde enflasyona bağlı olarak gıda ürünlerindeki fiyat artışı nedeniyle merdiven altı imalatı ve kalitesiz ürünleri piyasaya sürenlere yönelmemelidir. Hangi koşullarda üretildiği bilinmeyen, hijyenden uzak merdiven altı ürünler insan sağlığını son derece etkilemektedir. Ürünlerin fiyatı belliyken maliyetinin altında bir ürün satılması mümkün değildir. Alışverişini, ailesinin sağlığını koruma adına, kendi yemediğini müşterisine satmayan, istihdama katkıda bulunan ve artan maliyetler karşısında ayakta durmaya çalışan Esnafımızdan yapmalıdır” dedi.

BENZER HABERLER
22.09.2024 16:26
Konya'da yoldan çıkan aracın takla attığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti
22.09.2024 15:08
DOSD Meram, Konya Milletvekili Altunyaldız’ı ağırladı
22.09.2024 14:32
Aşırı gübreleme bitkilere yarardan çok zarar veriyor
21.09.2024 13:49
Karatay'da 21 Eylül Dünya Alzheımer Günü’nde farkındalık için buluşuldu
22.09.2024 13:20
Konya'da Kenevir Bilgilendirme Toplantısı yapıldı
22.09.2024 13:14
Adem Bulut: Gayrimenkul almanın tam zamanı