DİĞER KATEGORİLER

Başkan Akpınar'dan uyuşturucu İle mücadele vurgusu

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Ereğli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı'na katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada, uyuşturucu ile mücadelenin önemine dikkat çekerek, “Halkımızı ve özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bu illetten uzak tutmak en önemli görevimizdir” dedi.

İSLAM OYUNLARI 6


Başkan Akpınar, toplantının uyuşturucu bağımlılığı ile mücadeledeki kritik rolüne vurgu yaparak, “Bu noktada duyarlılıkları için Kaymakamımız Sayın Oğuz Cem Murat ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Akpınar, uyuşturucu bağımlılığının toplumda yarattığı olumsuz etkilerin farkında olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin bilinç oluşturma ve toplumda farkındalık yaratma açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
“Uyuşturucu İle Mücadelede


Yerel Yönetimler Önemli”


Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar toplantıda yaptığı konuşmada uyuşturucu ile mücadele konusunda yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü bir kez daha hatırlatarak, “yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve güvenlik güçlerinin iş birliğinin, uyuşturucu ile mücadelede etkili bir strateji geliştirilmesi açısından hayati öneme sahip” dedi. Başkan Akpınar, Ereğli Belediyesi’nin uyuşturucu ile mücadelede toplumu bilgilendirme, eğitim programları düzenleme ve gençleri bilinçlendirme konusunda çeşitli çalışmalar yapmayı sürdüreceğini dile getirerek, “ Yapılacak projeler sayesinde uyuşturucu ile kararlı bir şekilde devam edecek. Bu mücadelede halkın destek ve katılımı büyük önem taşıyor” dedi. 

BENZER HABERLER
07.10.2024 15:53
Başkan Kavuş'tan Recai Kutan için baş sağlığı mesajı
07.10.2024 15:51
Kızören Muhtarı Nuri Köroğlu: Obrukhan Kervansarayı ile bölgede tarih canlanıyor
07.10.2024 15:28
Selçuklu Belediyesinden arı üreticilerine destek
07.10.2024 15:20
Başkan Altay: Gazze, tüm insanlık vicdanının gömüldüğü bir mezar oldu
07.10.2024 15:12
Konya Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 sezonunda çiftçiyi yine destekleyecek
07.10.2024 13:22
Konya'da Cennet'in ölümüne neden olan sürücü yakalandı