DİĞER KATEGORİLER

Altınkaynak’la kutsal yolculuk başlıyor

Kuyumculuk ve mücevherat sektörünün lider firmalarından olan ve düzenlediği kampanyalar ile müşterilerinin büyük beğenisini kazanan Altınkaynak Konya Mağazası'nın bu yıl beşincisini düzenlediği Umre programının çekilişi hafta sonu yapıldı.

İSLAM OYUNLARI 6

Belirlenen 10 talihli Nuri Doğan Turizm rehberliğinde 20 günlük umreye giderek kutsal beldelerde umre görevini ifa edecek.


Altınkaynak Kuyumculuk Mağazası’nda Konya 2. Noter vekili Abdülkadir Erim ve kampanyaya katılan müşteriler ile umre ziyaretini gerçekleştirmede çözüm ortağı olan Nuri Doğan Turizm yöneticilerinin huzurunda gerçekleştirilen çekilişte umre talihlileri belirlendi.

8 Nisan 2024 ve 30 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşen kampanya ya müşterilerinin büyük bir ilgi gösterdiğini söyleyen Altınkaynak Kuyumculuk Mücevherat Bölge Müdürü Satılmış Kozan, “Bu yıl 5.’ci sini düzenlediğimiz Umre kampanyası kapsamında müşterilerimiz belirlenen tarihler arasında yaptıkları alışverişle kampanyaya katılmaya hak kazandılar. Gösterilen ilgi ve katılım bizleri mutlu etti. Yaptığımız bu hayırlı vesilenin müşterilerimiz tarafından karşılık bulması bizleri daha büyük kampanyaları yapma konusunda teşvik ediyor. Dolayısıyla bugün de Noter ve müşterilerimiz huzurunda yapılan çekilişle umre talihlilerimiz belirlendi. Tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Allah umreye gidecek müşterilerimizin umresini kabul etsin. Gitmek isteyenlere de biran önce nasip etsin. Firma olarak bu mutluluğa vesile olmak adına bu tür kampanyalarımız bundan sonrada devam edecek” dedi.


Müşterilerin büyük ilgi gösterdiği çekiliş sonunda asıl talihlilerin isimleri şunlar: İlker Türkmen, Meryem Akbulut, Raziye Sarıçiçek, Murat Etka Çayır, Hacer Albay Tengirşen, Mehmet Sabri Yıldırım, Mehmet Çelik, Kenan Kilimli, İbrahim Vurulmaz ve Emine Çelebi. Yedek talihliler ise Mehmet Ali Işık, Hüseyin Kızıl, Gül Nihal Bozdemir, Mehmet Aktitiz, Hüseyin Korkmaz, Mustafa Alkan, Rahime Özdemir, Fatma Küçük, Selcan Baran ve Tuğçe Günay oldu. Çekiliş sonrası isminin çıktığını öğrenen Asil talihli İlker Türkmen mağazaya gelerek Bölge Müdürü Satılmış Kozan’a teşekkür ederek mutluluğunu dile getirdi.

BENZER HABERLER
13.10.2024 16:34
Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi, çalışmalarını sürdürüyor
13.10.2024 15:39
Konya'da havalı hedef tabancası imal eden firma, Yusuf Dikeç pozunun ardından üretimini artırdı
13.10.2024 15:06
Konya'da banka çalışanı davul zurna eşliğinde oynayarak atılan konfetiler arasında emekli oldu
13.10.2024 14:53
Başkan Altay: “Askerlerimiz için dünyanın en modern tesislerinden birisini inşa ediyoruz”
13.10.2024 14:38
Konya’ya 3,5 Milyon dev yatırım!
13.10.2024 14:26
Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odasından öğrencilere giysi desteği!