DİĞER KATEGORİLER

Adem Bulut: Hakemler daha dikkatli olmalı

Konyaspor’un 2. Başkanı Adem Bulut, Trabzonspor maçının hakemi Halil Umut Meler’i eleştirerek, “Bu kadar ucuz faullerin verildiği, bu kadar oyun kalitesinin düşürüldüğü, bu kadar oyunun durduğu bir lig kabul edemiyorum. Hakemler daha dikkatli olmalı” dedi

İSLAM OYUNLARI 6


TÜMOSAN Konyaspor’da, deplasmanda oynanan Trabzonspor maçını yöneten İzmir bölgesi hakemi Halil Umut Meler’e tepki var. 90 dakika boyunca verdiği ve vermediği kararlarla yeşil-beyazlı takımı oyun içinde sindiren ve özellikle ilk yarıda Eren Elmalı’nın ceza sahası içinde Pedrinho’nun şutunu bariz bir şekilde koluyla engellemesini görmezlikten gelen Halil Umut Meler, vermediği bu penaltı ile skora direkt etki etti. İzmir bölgesi hakemi, bu pozisyonda Eren Elmalı’nın, yüzüne darbe gelmiş gibi kendini yere bırakmasına aldanırken, VAR’da da bu pozisyonun incelenmemesi büyük hataya neden oldu ve Konyaspor’un net penaltısı ‘es’ geçildi. Maçta yaşanan hakem yönetimiyle ilgili konuşan Konyaspor’un 2. Başkanı Adem Bulut da Halil Umut Meler’i eleştiren bir açıklamada bulundu.

HAKEMLERİN daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunan ve hak edenin kazandığı bir futbol düzeninin olması gerektiğine vurgu yapan 2. Başkan Adem Bulut şöyle konuştu, “Trabzonspor maçından 3-3 beraberlikle ayrılabilir veya galip de gelebilirdik. Takımımızı tebrik ediyorum. İyi bir oyun yakaladık. Trabzonspor maçının hakemine değinmek istiyorum. Bu kadar ucuz faullerin verildiği, bu kadar oyun kalitesinin düşürüldüğü, bu kadar oyunun durduğu bir lig kabul edemiyorum. O kadar emek veriyoruz, mücadele veriyoruz, o kadar para harcıyoruz. Avrupa kupalarındaki maçları da seyrediyoruz, oradaki hakemlerin çaldığı fauller bu kadar ucuz fauller değil”.

“FIFA kokartlı bir hakemin bu kadar ucuz fauller vermesi bizim canımızı acıtıyor. Bu sadece bizim takımımız için değil, diğer takımlar içinde aynı şeyler oluyor. Biz bunu istemiyoruz. Hak edenin kazandığı, oynayanın kazandığı bir oyun olsun istiyoruz. Kaybedebiliriz önemli değil, maçı kazansaydık da bu açıklamaları söylerdim. Trabzonspor'a karşı seyirci baskısı ile oynuyorsunuz, deplasmanda oynuyorsunuz burada bu kadar basit faullerin verildiği ve hakem hatalarının olduğu bir maçı oynadık. Son uzatma dakikasında faul oldu, belki 3-3'ü yakalayacağız, hakem maçı bitirdi. Hakemlerin daha dikkatli olmasını diliyorum. Kazanan takım her zaman haklıdır, Trabzonspor'u tebrik ediyorum”.

BENZER HABERLER
30.09.2024 16:48
42 yaşındaki başpehlivan Ali Altun, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
30.09.2024 14:31
Akşehir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı
30.09.2024 14:07
Geçen sezonki sıkıntı yaşanmayacak
30.09.2024 13:51
Yusuf Erdoğan özür diledi
30.09.2024 15:28
Atıcılar Seydişehir’de terledi
30.09.2024 16:25
Konya Büyükşehir hentbolda kayıp