DİĞER KATEGORİLER

3 PUAN BİZİM OLSUN

Konyaspor bugün sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Kritik mücadele saat 17.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlılar, taraftarının desteğiyle Sivas engelini kayıpsız geçerek, bu sezon evinde ilk galibiyetine imza atmak ve yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyor

İSLAM OYUNLARI 6


TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig’in 6. haftasında bugün sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak. İki takım içinde büyük önem taşıyan müsabakayı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. İbrahim Çağlar Uyurcan ve Mustafa Savranlar ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Konyaspor dün öğleden sonra yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamlarken, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Yeşil-beyazlılarda moraller yerinde, parola mutlak galibiyet olarak belirlendi. Ligdeki 3 maçlık kazanamama serisine Samsun’da son veren Anadolu Kartalı, bugünkü maçı taraftarının desteğiyle mağlup ederek, bu sezon evinde ilk 3 puan sevinci yaşamak istiyor.

YEŞİL-beyazlılar, ligde 4 aydır evinde maç kazanamazken, bu istatistiğe Sivasspor karşısında son vermek istiyor. İç sahada en son galibiyetini geçen sezonun 36. haftasında 12 Mayıs tarihinde Samsunspor’a karşı 3-0’lık skorla elde eden Anadolu Kartalı, sonrasında çıktığı 3 iç saha maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Zorlu karşılaşmanın bilet satışları da sürüyor. Bilet fiyatlarında değişiklik yapılmadı ve Kayserispor maçındaki tarife uygulandı. Fiyatlar 100 ile bin 750 TL arasında değişiyor. Sivasspor taraftar ise kendilerine ayrılan biletleri 130 TL ödeyerek satın alabilecek. Alınan bilgiye göre Konyaspor taraftarının maça yoğun ilgi gösterdiği ve 20 binin üzerinde yeşil-beyazlı futbolseverlerin tribünde yerini alabileceği ifade edildi. Konyaspor’da bugünkü maç öncesinde cezalı isim bulunmazken, Sivasspor’da ise Rey Manaj, Queensy Menig ve Alaaddin Okumuş'un sakatlığı bulunuyor. Keita Balde ise kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

KONYASPOR bu maç öncesinde oynadığı 5 maçta 2 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 7 puan topladı. Sivas temsilcisi ise ligde geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda aynı puanı elde etti. Yeşil-beyazlı yöneticiler, kritik maç için taraftara çağrıda bulunarak, tribünlerin dolmasını istediler. 90 dakika boyunca desteğin önemine vurgu yapan yeşil-beyazlı yönetim, Samsunspor maçı galibiyetinin anlam kazanması adına Sivasspor karşısında kazanmaları gerektiğine vurgu yaptılar. Konyaspor, bu sezon evinde daha önce oynadığı maçlarda Galatasaray’a yenilirken, Kayserispor ile berabere kalmıştı. Anadolu Kartalı, iç sahadaki 3 puan hasretine Sivasspor karşısında son vererek çıkışa geçmek istiyor. 

BENZER HABERLER
21.09.2024 00:58
1922’nin konuğu Pazarspor
20.09.2024 14:57
Efe Seçil’e milli davet
21.09.2024 00:55
Sivas’a şansımız tutmuyor!
20.09.2024 14:54
Kartal’ın maç önü forması satışa çıktı
21.09.2024 00:53
Hakem Yasin Kol ile kaybetmedik
20.09.2024 14:50
Michalak için hukuksal çalışma başlatıldı