DİĞER KATEGORİLER

1500 Tarım İşçisi Alımı

1500 Tarım İşçisi Alımı- Tülin KALIN AYSAN- Yeni Meram Gazetesi

İSLAM OYUNLARI 6

Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere; 13.02.2024 tarihinde gerçekleşen noter kurası neticesinde asil olarak atamaları yapılan hak sahiplerinden başvuru evraklarının incelenmesi neticesinde aranılan şartları taşımadığı tespit edilen, ataması yapılıp da görevine başlamayan veya bu hakkından feragat eden adaylar yerine sırasıyla yedek adayların  Personel Genel Müdürlüğüne Tarım ve Orman Bakanlığı Atatürk Konferans Salonundaki evrak teslim birimine (Adres: Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Çankaya/ANKARA) 26.09.2024 – 10.10.2024 tarihleri arasında evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.
Yedek aday hak sahiplerinden istenen belgeler ise; Kimlik Kartı örneği, 2 Adet fotoğraf, İkametgâh belgesi, Adli Sicil Durum Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, Başvurmuş olduğu açık iş pozisyonunu için gerekli olan Öğrenim Belgesi, SGK Hizmet Dökümü, Beyan Formu. https://www.tarimorman.gov.tr/PERGEM/Menu/79/Isci-Beyan-Formu temin edilebilir.
PSİKOTEKNİK BELGESİ
Çalışmasına engel olacak akıl ve ruh sağlığı problemi olmadığını, görevini yapmasına engel hastalığının/engel durumunun bulunmadığını ve arazi şartlarında çalışabilir olduğunu gösteren tam teşekküllü Resmi sağlık hizmeti sunucusu kamu hastanelerinden alınmış sağlık kurulu raporu. Belge teslimi şahsen yapılacak olup posta, kargo, kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Resmi Vekâletname ile başvuru kabul edilecektir (Vekâletnamenin aslının ibraz edilmesi ve bir nüsha örneğinin teslim edilmesi gerekmektedir.
Başvuru sahiplerine hayırlı olsun.