DİĞER KATEGORİLER

10 NUMARA DA TAMAM!

Konyaspor’un daha önce el sıkıştığı Melih İbrahimoğlu transferinde mutlu sona ulaşıldı. Yeşil-beyazlılar, Arnavut ekibi ve futbolcuyla prensipte anlaşırken 24 yaşındaki 10 numara, 18 Temmuz’da Konya’ya gelerek sözleşmeyi imzalayacak. Djenepo transferi ise askıya alındı

İSLAM OYUNLARI 6


*MELİH 18 TEMMUZ’DA GELİYOR
KONYASPOR’DA yeni sezon kadrosunu oluşturmak adına transferde yoğun mesai devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde el sıkıştığı Melih İbrahimoğlu transferinde mutlu sona ulaştı. Alınan bilgiye göre yeşil-beyazlı yönetim, Arnavut kulübü KF Egnatia, menajeri ve futbolcuyla yapılan son detay görüşmelerinde prensip anlaşmasına vardı. Egnatia, Şampiyonlar Ligi 1.Ön Eleme Turunda 10 ve 17 Temmuz’da Banja Luka ile karşılaşacak ve Melih'i bu maçlarda oynatacak. Melih maçların ardından 18 Temmuz Perşembe günü Konya’ya gelecek. Yeşil-beyazlılar, sağlık kontrolleri sonrasında Melih İbrahimoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. 10 numara pozisyonda görev yapan 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon Arnavut kulübüyle 26 maçı çıktı. Melih, bu maçlarda 4 kez gol sevinci yaşarken, 2 de asist yaptı.

*DJENEPO TRANSFRİ ASKIDA!
KONYASPOR’UN yine geçtiğimiz hafta sonunda prensip anlaşmasına vardığı açıklanan Moussa Djenepo transferi askıya alındı. Yeşil-beyazlılarda imza atması beklenen Moussa Djenepo transferi menajer engeline takıldı. Anadolu Kartalı, Moussa Djenepo’nun kiralanması için Standard Liege ile anlaşmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından Malili sol kanat transferinde birden çok menajer, oyuncu haklarını elinde bulundurduğunu iddia ederek araya girdi. Menajerler transferden komisyon istedi. Djanepo'nun da net tavır almaması üzerine yeşil-beyazlı yönetim, transferden vazgeçme noktasına geldi. İlerleyen günlerde bu sıkıntıların giderilmesi halinde futbolcu ile yeniden temasa geçilecek. Ancak şu an için bu transferin olumlu bitmesinin zor olduğu da gelen bilgiler arasında.

*SAĞ BEK ADAYLARI NETLEŞİYOR
KONYASPOR’DA kadrodaki en önemli eksik bölge olarak göze çarpan sağ bek için de yerli ve yabancı futbolcularla görüşmeler devam ediyor. Yeşil-beyazlılar bu mevki için Slavia Sofia forması giyen Türk asıllı Ertan Tombak’ı gündemine aldı. Futbolcunun menajeri ve kulübüyle yapılan görüşmeler olumlu ilerlerken, 25 yaşındaki futbolcunun Türk statüsünde olmaması sebebiyle yeşil-beyazlı yönetim bu ismi kadroya katma konusunda kararsız kaldı. Konyaspor transfer komitesi, Bulgaristan Milli Takım forması giyen Ertan Tombak’ın yabancı statüsünde oynayacak olması sebebiyle görüşmeler imza aşamasına gelemedi. Konyaspor yönetimi şimdilik bu transferi beklemeye alırken, konuyla ilgili nihai karar önümüzdeki günlerde verilecek. Varnalı Türklerden olan Ertan Tombak, geçen sezon Slavia Sofia takımında 36 maça çıkarak, 1 gol, 6 asistlik performans sergiledi. Ayrıca Konyaspor’un Tolga Ciğerci ve Efkan Bekiroğlu gündemine aldığı, ancak iki futbolcuya birçok kulübün talip olması ve yüksek maliyet nedeniyle bu transferlerin gerçekleşme ihtimalinin zayıf olduğu öğrenildi. 

BENZER HABERLER
07.07.2024 07:16
Kırkpınar'ın favori isimlerinden İsmail Balaban, ikinci turda elendi
07.07.2024 07:09
A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'e çeyrek finalde veda etti
06.07.2024 21:34
Konyaspor'da iç transfer hareketliliği
06.07.2024 11:04
Milli atlet Eda Tuğsuz Paris 2024'e kota aldı
06.07.2024 08:29
17 Yaş Altı Erkek Basketbol Milli Takımı, Dünya Kupası’nda yarı finalde
06.07.2024 08:11
Merih Demiral'a 2 maç men cezası veren UEFA'nın çifte standardı