DİĞER KATEGORİLER

Sultanbeyli'de tazminat konusunda anlaşamayan işçi, iş yerine böyle kurşun yağdırdı

Sultanbeyli'de işten çıkarılan işçi, iş yeri sahibiyle tazminat konusunda anlaşamayınca iş yerine uzun namlulu silahla kurşun yağdırdı. Saldırı anı cep telefonu kamerasına yansırken, görüntülerde bir kadının saldırganı ikna etmeye çalıştığı anlar da yer alıyor. Saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İSLAM OYUNLARI 6

Olay, akşam saatlerinde Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, caddede bulunan kasap dükkanında çalışan M.S.G. işten çıkarıldı. İş yeri sahibiyle tazminat konusunda anlaşamayan M.S.G. akşam saatlerinde kasap dükkanına gelerek, iş yeri sahibiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından iş yerinden ayrılan M.S.G. bir süre sonra uzun namlulu silahla geri geldi.M.S.G. elindeki uzun namlulu silahla iş yerine kurşun yağdırdı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri de havaya ateş açarak saldırganı durdurmaya çalıştı. M.S.G. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

POLİS HAVAYA ATEŞ EDEREK GÖZALTINA ALDI

Olay anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, uzun namlulu silahla caddeye gelen M.S.G.'nin iş yerine doğru rastgele ateş ettiği görülüyor. Görüntülerde, olay yerindeki polis memurunun havaya ateş ettiği anlar da yer alıyor.

İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR

Görüntülerde evinin penceresinden saldırganı ikna etmeye çalışan bir kadının sesleri de duyuluyor. Polis ekiplerinin olay yerine geldiği sırada bir kadın da saldırganın ateş etmemesi için sözleriyle onu ikna etmeye çalışıyor.

BENZER HABERLER
14.09.2024 17:19
3. Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali’ne ziyaretçi akını
14.09.2024 17:12
Artık pazarlarda bağırmak yasak: Terazi ile kontrol dönemi başladı
14.09.2024 17:11
IBAN'la ticaret mercek altında: 250 milyon lira vergi cezası
14.09.2024 17:08
Metroda dehşet: Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
14.09.2024 17:07
Bodrum'da 114 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı: 3 gözaltı
14.09.2024 17:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gazetecilere kandil simidi ikramı