DİĞER KATEGORİLER

Melih İbrahimoğlu: Hedefimiz orta sıralar

Konyaspor’a gözü kapalı geldiğini ifade eden Melih İbrahimoğlu, “Kendimi orta sahada rahat hissediyorum. Hocam bana hangi bölgede şans verirse elimden geleni yaparım. Beşiktaş puan alınmayacak bir rakip değil, takım olarak ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz” dedi

İSLAM OYUNLARI 6


TÜMOSAN Konyaspor'un yeni transferlerinden Melih İbrahimoğlu, Konyaspor'a transfer süreci, performansı ve Beşiktaş maçı hakkında da açıklamalar yaptı. Taraftarla imza gününde buluşan genç futbolcu, gazetecileri yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. “Benim için çok özeli bir gün. Türkiye'de ilk kez imza gününe katılıyorum. Taraftarın futbolcuları çok sevdiği belli, biz de onları seviyoruz. Beşiktaş çok iyi ve zor bir rakip. Puan alınmayacak bir rakip değil, inşallah güzel bir sonuçla Konya'ya döneceğiz. Takımda her oyuncu kendisini göstermeye çalışıyor. Bende bu oyunculardan biriyim, kendimi göstermeye çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum, sağ olsun hoca da bana bu şansı veriyor. Bu şansları iyi değerlendirip takıma katkı sağlamak istiyorum”.

“KENDİMİ orta sahada daha rahat hissediyorum ama hocamız nerede şans verirse orada oynarım. Ligi orta sıralarda bitirmek istiyoruz. İnşallah güzel sonuçlar, güzel galibiyet alırız. Güzel günlerimiz olur. Süper Lig benim için büyük bir seviye. Avrupa'da da oynadım ama Süper Lig daha güçlü ve mücadelenin üst seviyede olduğu bir lig. Futbol olarak da ilerliyor. Türkiye'ye gelmek hoşuma gitti”. Konyaspor'a geliş sürecini değerlendiren Melih, “Konya büyük bir şehir ve Konyaspor büyük bir camia. Türkiye'ye geldiğimde tatillerde Konya'ya gelmişliğimde vardır, seviyorum. Konya hoşuma gidiyor. Türkiye Ligini takip ettiğim için Konyaspor benim için enteresan ve hoşuma giden bir takımdı. Konyaspor beni isteyince gözüm kapalı geldim” şeklinde konuştu. 

BENZER HABERLER
17.10.2024 16:57
Konyaspor'un Kupa maçı tarihi belli oldu
17.10.2024 15:42
Josip Calusic sevinci
17.10.2024 15:40
Beşiktaş zor bir deplasman
17.10.2024 15:36
Blaz Kramer: Oynadıkça daha iyi olacağım
17.10.2024 15:34
Konyaspor’dan TFF’ye başvuru
17.10.2024 15:32
Konyaspor halkın takımı olsun istiyoruz